Christian Chávez din RBD vorbește despre depresie, dar și turneul care se apropie. Află detalii din viața artistului

Publicat pe 20.06.2023 la 15:40 Actualizat pe 20.06.2023 la 16:37

După 15 ani, fanii RBD numără zilele până când va începe turneul “Soy Rebelde Tour” ce va avea loc în SUA, Mexic, Brazilia și Columbia. Christian Chávez vorbește despre momentele depresive din viața sa, dar și despre cel mai așteptat moment al verii.

Christian Chávez poartă cămașă albă, cravată și părul roșcat

Christian Chávez din RBD vorbește despre depresie, dar și turneul care se apropie

Happy Channel

Artiștii și-au luat rămas bun de la public în 2008 și de atunci au lăsat un gol adânc în ceea ce a însemnat Rebelde și formația RBD pentru o generație întreagă. Reuniunea lor a provocat o euforie de nedescris. Recent, Christian Chávez a vorbit despre ceea ce înseamnă noul turneu dar și depresiile prin care a trecut într-o perioadă nefastă a vieții sale.

Christian Chávez din RBD vorbește despre depresie, dar și turneul care se apropie

Este artistul care a făcut parte din formație încă de la înființare și a fost întotdeauna excentricul grupul. În 2007 a vorbit despre orientarea sa sexuală, iar ulterior a fost depresiv ceea ce l-a dus la o încercare de a se sinucide. În lumina ultimelor evenimente legate de turneu, Christian Chávez a vorbit despre călătoria prin care a trecut formația de la separare și până în zilele noastre, dar și despre partea întunecată a vieții sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2007 s-a aflat în vârful carierei sale. A făcut parte din telenovela Rebelde și din formația RBD care a fost format pe atunci din Alfonso Herrera, Anahí, Dulce María, Maite Perroni and Christopher von Uckermann. A câștigat recunoaștere internațională, însă nu a știut nicio secundă că drumul său s-ar fi putut opri dintr-o dată.

Citește și: Alfonso “Poncho” Herrera a lăsat un mesaj surprinzător în mediul online la scurtă vreme după ce Anahi și Christian Chavez i-au eliminat numele din anunțurile noului turneu RBD

“Producătorul meu m-a sunat într-o zi și m-a întrebat dacă sunt căsătorit. Mie nu mi-a venit să cred.”, își aduce aminte artistul care pe atunci era căsătorit cu partenerul său din viața reală. Și-a ținut sexualitatea ascunsă de ochii publicului.

“Știa că sunt gay și îl cunoștea pe partenerul meu, dar n-am vorbit niciodată despre căsătorie. Dulce, Anahi și Maite știau. Am vorbit despre asta și mi-a spus că cineva avea anumite poze și încerca să se folosească de ele. La acea vreme eram în top, erau copii care veneau la concertele noastre, care ne urmăreau. El mi-a spus că Televisa vrea să nege totul. M-a sfătuit să declar public acest lucru și să-mi pun sufletul în ceea ce voi spune.”, a transmis actorul, potrivit people.com.

Continuarea poveștii lui Christian Chávez din RBD

Christian Chávez recunoaște că la acea vreme nu a știut cum să se descurce cu acea situație dificilă. Avea doar 23 de ani și nu era ghidat de cineva în care să aibă încredere. Cu toate acestea, a publicat o scrisoare care a reușit să ajungă pretutindeni, iar publicul a primit informația într-un mod pozitiv.

Citește și: S-au reunit cinci dintre membrii trupei RBD. Care a fost artistul lipsă și ce mesaj a transmis în mediul online pentru colegii săi

“Toată lumea a reacționat bine, spuneau că societatea se schimbă, că trebuie să fim mândri de cine suntem. Și sincer, și eu m-am gândit că o să fiu fericit, că o să fiu eu. Dar bineînțeles, asta nu era o telenovelă, e viața reală.”, și-a continuat artistul povestea. La o săptămână de la destăinuire a fost sunat și i s-a spus că planurile profesionale se vor schimba din cauza că acum lumea nu va mai crede că nu este gay.

Astfel, Christian Chávez s-a gândit că toată cariera sa de actor s-a sfârșit, așa că și-a îndreptat atenția către muzică. A scos primul său albun solo denumit “Almas Transparentes” ce a fost pe piață în 2010. Cu toate acestea, casa sa de discuri i-au menționat faptul că radiourile nu vor să-i difuzeze muzica din pricina faptului că este prea “gay”.

“Am fost atât de distrus și depresiv în acel moment. În același timp, tatăl meu care am crezut că mă protejează mi-a spus că trebuie să văd situația într-un fel foarte bărbătesc pentru că doar așa mă vor respecta oamenii. Asta este ceva ce mi-a rămas în minte. M-am destăinuit, dar nu eram liber.”, a spus. A urmat încercarea de a se sinucide, atât din lipsa banilor cât și a proiectelor profesionale care nu-și mai făceau apariția. În prezent, artistul se regăsește în totalitate cu viața sa și recunoaște că merge la terapie pentru a-și menține sănătatea psihică sub control.

În articolul

Christian Chávez din RBD vorbește despre depresie, dar și turneul care se apropie. Află detalii din viața artistului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x