Christian Nodal, fostul partener al faimoasei Belinda, urmează să devină tătic pentru prima oară. Artistul formează un cuplu cu Cazzu

Publicat pe 03.03.2023 la 14:00 Actualizat pe 03.03.2023 la 14:28

Christian Nodal, fostul partener al faimoasei Belinda, urmează să devină tătic pentru prima oară. Artistul formează un cuplu cu Cazzu.

Christian Nodal poartă un tricou negru, ochelari de soare și stă lângă Julieta Emilia Cazzuchelli

Christian Nodal, fostul partener al faimoasei Belinda, urmează să devină tătic pentru prima oară

Getty Images

Christian Nodal, artistul mexican cunoscut în lumea întreagă, a format un cuplu cu Belinda. După ce relația lor a luat sfârșit, acesta și-a dedicat iubirea îndrăgitei Cazzu, o altă interpretă.

Christian Nodal, fostul partener al faimoasei Belinda, urmează să devină tătic pentru prima oară

Conform mai multor publicații mexicane, inclusiv El Universal, Christian Nodal și Cazzu urmează să devină părinți pentru prima oară. O sursă apropiată cuplului a oferit detalii despre situația actuală pe care cei doi încearcă să o ascundă. Îndrăgostiții au aflat recent despre sarcină și nu doresc să publice informația până când nu vor trece cel puțin trei luni de la marele eveniment. Acest lucru vine conform superstiției că prima perioadă este cea mai critică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Toți apropiații lui Christian știu că unul dintre visurile sale era să devină tată până la vârsta de 24 de ani. Venirea pe lume a unui copil, a unei binecuvântări. Vestea și confirmarea le-a venit în luna ianuarie și apoi a fost el cel care ne-a spus.”, a declarat sursa, potrivit hola.com. Se pare că vestea l-a făcut pe Christian Nodal să facă anumite schimbări în viața sa.

Citește și: După despărțirea de Christian Nodal, artista Belinda își dorește o relație de lungă durată. Ce a declarat vedeta

“Știind că va deveni tătic, acest lucru l-a făcut să se îndepărteze de lumea petrecerilor, arată mult mai sănătos. Profesional, își continuă cariera și este pregătit să-și curețe imaginea după ce și-a anulat mai multe concerte anul trecut. Este o persoană cu totul diferită astăzi, lucru ăsta i-a schimbat viața cu adevărat.”, a mai spus sursa respectivă. Cu toate acestea, jurnaliștii de la Hola USA l-au contactat pe managerul artistului și până la publicarea articolului pe site-ul menționat mai sus, cuplul nu a confirmat nicio astfel de veste. La momentul actual, Christian Nodal și Cazzu se află într-o relație fericită și stabilă.

Christian Nodal și Belinda au avut una dintre cele mai discutate despărțiri din lumea spectacolului. Acum că artistul se află într-o nouă relație, cei mai mulți consideră că actuala sa parteneră se află într-un război cu fosta.

Ce spune Cazzu despre Belinda

Într-un interviu acordat pentru Sientese quien pueda, Cazzu a vorbit despre situația actuala și ce părere are despre Belinda, fosta parteneră a iubitului său. Și-a exprimat admirația pentru artistă și a mărturisit că cele mai multe dintre critici sunt realizate de persoane rău intenționate.

Citește și: Belinda trece prin momente dificile. Vedeta a pierdut o persoană dragă

“Multe dintre comentarii sunt făcute cu rea intenție. Ea este un artist incredibil, are o carieră mult mai lungă decât a mea. Am crescut ascultând muzica ei, am un respect enorm pentru ea. Iubesc muzica și coregrafiile sale. Oamenii pot să spună multe lucruri, dar o respect și îi respect arta.”, a declarat Cazzu. Cât despre relația cu Christian Nodal, artista a subliniat faptul că partenerul său o respectă și o susține. De asemenea, a menționat că și-a construit o relație armonioasă și cu familia acestuia.

La începutul anului, Cazzu, Christian Nodal și mama acestuia au participat împreună în cadrul unui concert al lui Alejandro Sanz. Pe rețelele sociale, mama artistului a publicat mai multe imagini în care apare alături de Cazzu. Fanii au apreciat imediat intenția.

În articolul

Christian Nodal, fostul partener al faimoasei Belinda, urmează să devină tătic pentru prima oară. Artistul formează un cuplu cu Cazzu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x