După despărțirea de Christian Nodal, artista Belinda își dorește o relație de lungă durată. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 10.02.2023 la 15:12 Actualizat pe 10.02.2023 la 15:31

După despărțirea de Christian Nodal, artista Belinda își dorește o relație de lungă durată. Ce a declarat vedeta.

Belinda poartă ochelari de soare și are părul lung, ondulat

După despărțirea de Christian Nodal, artista Belinda își dorește o relație de lungă durată

Getty Images

Belinda a ținut să facă declarații surprinzătoare în luna iubirii, la un an de când Christian Nodal a dezvăluit că nu mai formează un cuplu.

După despărțirea de Christian Nodal, artista Belinda își dorește o relație de lungă durată

Luna februarie vine cu o încărcătură emoțională uriașă pentru artista Belinda. Aceasta a primit vestea că nu va mai forma un cuplu cu Christian Nodal chiar în luna lui Cupidon, în 2022. De asemenea, aceasta și-a pierdut bunicii materni, Juana Moreno și Pierre Schüll. Vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online o fotografie nostalgică ce o duce cu gândul doar la iubire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Astăzi acum 15 ani, pe data de 8 februarie, a murit bunicul meu (2008), și pe 10 februarie 2021 a plecat de lângă mine regina inimii mele, bunica mea...Mama mea mi-a spus că de obicei sufletele pereche se duc în aceeași lună, chiar dacă există o diferență de mai mulți ani.”, a scris Belinda în mesajul postat pe internet. Cântăreața de origine spaniolă a subliniat că relația dintre bunicii săi a fost întotdeauna bazată pe “iubire și respect”, ceva ce i-ar plăcea să întâlnească la un moment dat.

Citește și: Christian Nodal și Belinda se căsătoresc! Artistul i-a pus inelul de logodnă pe deget iubitei sale

“Îmi amintesc de parcă a fost ieri cum se iubeau bunicii mei, felul în care se priveau, cum se sprijineau unul pe celălalt, cum se certau, dar întotdeauna cu iubire și respect. Sper ca într-o bună zi viața să-mi dăruiască o iubire ca a lor.”, și-a exprima dorința Belinda. Cu toate acestea, a recunoscut că este dificil să întâlnești o astfel de persoană: „Vă iubesc și mi-e dor de voi în fiecare zi, sunteți o sursă de inspirație, îmi amintiți că iubirea adevărată chiar există, dar și că e foarte greu de găsit.” Vedeta a profitat de acest moment pentru a distribui mai multe filmulețe cu bunicii săi, acolo unde apărea foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

S-a împlinit un an de la despărțirea lui Nodal de Belinda

Coincidență sau nu, a fost tot în luna februarie atunci când Christian Nodal a transmis printr-un comunicat de presă faptul că nu mai formează un cuplu cu Belinda.

Citește și: Relația dintre Belinda și Christian Nodal, în pericol. Prin ce dificultăți trece proaspătul cuplu

“Vreau să vă spun că am decis să spunem stop relației noastre de cuplu și logodnei. Vă mulțumesc tuturor pentru că ne-ați fost alături în tot acest timp. Cer respect pentru decizia pe care am luat-o, asta pentru că fiecare dintre noi va trece prin această situație în felul propriu. Mereu vom dori tot ce e mai bine unul pentru celălalt și vom fi recunoscători pentru timpul petrecut împreună. Jurnaliștilor, vă spun cu tot respectul că nu voi mai deschide acest subiect. Vă transmit multă dragoste, Nodal.”, a scris Christian Nodal într-un comunicat de presă.

În prezent, artistul formează un cuplu cu interpreta Cazzu. Deși nu se cunosc foarte multe detalii despre relația lor, cei doi au fost văzuți împreună pentru prima oară în luna iunie a anului 2022 în Guatemala. Belinda a rămas în continuare singură, cu toate că s-a zvonit că ar forma un cuplu cu impresarul Gonzalo Hevia Bailleres. Cu toate acestea, cântăreața a dezmințit știrile.

În articolul

După despărțirea de Christian Nodal, artista Belinda își dorește o relație de lungă durată. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x