Christian Nodal și Belinda se căsătoresc! Artistul i-a pus inelul de logodnă pe deget iubitei sale

Publicat pe 26.05.2021 la 14:04 Actualizat pe 26.05.2021 la 14:23

Belinda, prințesa muzicii pop mexicane, și iubitul său Christian Nodal, au decis să se căsătorească. Muzicianul i-a dăruit inelul de logodnă iubitei sale celebre.

Christian Nodal și Belinda

Profimedia

Christian Nodal se laudă că este „cel mai norocos om din lume” după ce Belinda a răspuns afirmativ cererii sale în căsătorie.

Într-o postare pe Instagram, artistul a împărtășit două fotografii cu logodnica sa, Belinda: "Doamnelor și domnilor ... Belinda Peregrin Schull tocmai m-a făcut cel mai norocos om din lume", a scris Christian în descrierea pozelor.

Relația de iubire dintre cei doi a început timid. Christian Nodal, a recunoscut că este o persoană care nu abordează femeile, și că, evident, Belinda nu i-a fost indiferentă, dimpotrivă era foarte respectuos față de ea, dar din timiditate nici măcar nu o urmărea pe rețelele de socializare.

Timpul le-a demonstrat că sunt suflete pereche și au decis să meargă împreună pe un drum al cunoașterii de sine și al iubirii în doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi s-au întâlnit la cea de-a 20-a ediție a spectacolului La Radio Awards, pe data de 7 noiembrie 2019, unde Belinda a performat pe scenă. La un moment dat artista a coborât în public, unde se afla în primul rând Nodal. Belinda a îndrăznit să-l ia de mâna pe acesta, iar restul a devenit o frumoasă poveste de dragoste.

Relația dintre Christian Nodel și Belinda a stârnit multe controverse de-a lungul timpului

Christian Nodal a devenit foarte activ în cariera Belindei, oferindu-i diferite sfaturi în ceea ce privește un proiect actual al artistei. Cu toate acestea, fanii au fost destul de sceptici în privința relației amoroase dintre cei doi. Belinda este una dintre cele mai frumoase femei ale Mexicului, intitulată „Regina muzicii pop”, care adesea a afișat imaginea de „femeie greu de atins”. Motiv pentru care fanilor le este foarte greu să creadă că artista a ales un bărbat cu 10 ani mai tânăr și cu un fizic nu atât de bine lucrat, cum era de așteptat.

Pe data de 14 august 2020, cuplul a trecut prin prima ceartă publică, Nodal ștergând de pe contul de Instagram toate pozele cu Belinda. Mai mult de atât, acesta ar fi încetat să o urmărească pe Belinda pe rețelele de socializare. Patru zile mai târziu, lucrurile au revenit la normal, iar Christian a adăugat alte poze cu frumoasa lui iubită.

În articolul

Christian Nodal și Belinda se căsătoresc! Artistul i-a pus inelul de logodnă pe deget iubitei sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x