Cihangir Ceyhan si Erkan Petekkaya vor lucra împreună în același proiect profesional. Seria Yanki îi aduce pe micile ecrane

Publicat pe 08.07.2024 la 12:40 Actualizat pe 08.07.2024 la 13:10

Cihangir Ceyhan si Erkan Petekkaya urmează să se implice împreună în același proiect profesional. Fanii arată deja nerăbdare în mediul online, date fiind informațiile care se arată în acest sens.

actori in diferite ipostaze

Cihangir Ceyhan si Erkan Petekkaya vor lucra împreună în același proiect profesional.

Instagram

Actorul Cihangir Ceyhan cunoscut pentru rolul din Legea familiei își continuă drumul profesional. Acest a interpretat un personaj important în cadrul proiectului Dengeler: Biri Olmak și acum este pregătit să revină în atenția fanilor. De data aceasta, se pare că îl vom vedea alături de Erkan Petekkaya.

Cihangir Ceyhan si Erkan Petekkaya vor lucra împreună în același proiect profesional

Regizorul Ozan Aksungur este pregătit să aducă în fața fanilor o nouă producție de succes. Vorbim despre serialul Yanki, acolo unde se pare că îi vom vedea pe cei doi actori celebri. Acesta va avea un total de 10 episoade, arată gazeteduvar.com.tr. Filmările vor începe în luna iulie și ideea se concentrează pe conflictele dintre valori și dorințe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cihangir Ceyhan este fără doar și poate unul dintre cei mai adorați actori din Turcia la momentul actual. S-a implicat în nenumărate proiecte profesionale, iar cel mai recent nu se arată a fi mai prejos. Va juca rolul principal în serialul Yanki.

Ca parteneră se pare că o va avea pe Duygu Sarișin, starul din Kizil Goncalar, arată cei de la takvim.com.tr. Cât despre Cihangir Ceyhan, acesta este recunoscut pentru discreția de care a dat dovadă de-a lungul timpului în ceea ce privește viața sa personală. Se pare că în timpul facultății a schimbat specializarea de trei ori, ca nu în ultimul rând să se focuseze pe faptul că își dorește să devină actor.

Citește și: Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit. Cine este bărbatul care o face fericită pe faimoasa vedetă

“Pentru mine, totul are legătură cu soarta și destinul. Mi-am ascultat inima și am încercat să fiu perseverent, să fiu recunoscător pentru ce mi-a oferit Dumnezeu.”, a transmis actorul. Unul dintre rolurile sale recente îl arată în rolul de boxer. Spune că a mai practicat acest sport în trecut, însă nu îndeajuns încât să portretizeze un sportiv de performanță. Este tătic, însă acest lucru nu îl oprește din a-și dori în continuare să fie cel mai bun actor din domeniul său.

“Sentimentul patern începe cu faptul că nimic nu mai este ca înainte. Acum este cineva la care mă gândesc mai mult decât oricine, în fiecare moment al vieții.”, a spus actorul.

În ceea ce-l privește pe Erkan Petekkaya, acesta va avea rolul Teoman în serialul care îl va aduce pe Cihangir Ceyhan în rol principal. Protagonistul din Furtună pe Bosfor va interpreta un rol negativ.

Ce spune Cihangir Ceyhan despre cariera de actor

Cu toate că și-a dorit să devină actor și a renunțat la alte idei între timp, Cihangir Ceyhan spune că își dorește ca fiul său să urmeze orice pasiune l-ar putea aduce către libertate.

Citește și: Care este cel mai mare vis al lui Cihangir Ceyhan. Starul a împărtășit planurile de viitor

“Fiecare are misiunea sa și stilul său în această afacere. Capriciile duc oamenii către un drum fără sens. Este important să îți pui anumite întrebări.”, a declarat actorul. Admirat pentru rolul din 'Camdaki Kız alături de Burcu Biricik, fanii l-au aplaudat în mediul online.

Mărturisește că nu are un talismat norocos, însă se roagă atunci când iese din casă. De asemenea, își transmite propria energie pozitivă către munca pe care o prestează și lucrurile pe care își dorește să le realizeze.

În articolul

Cihangir Ceyhan si Erkan Petekkaya vor lucra împreună în același proiect profesional. Seria Yanki îi aduce pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x