Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit. Cine este bărbatul care o face fericită pe faimoasa vedetă

Publicat pe 14.06.2024 la 12:36 Actualizat pe 14.06.2024 la 13:23

Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit într-o ceremonie simplă, înconjurați de prieteni. Ce rochie de mireasă a îmbrăcat vedeta.

actriță zâmbește

Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit

Getty Images

Faimoasa actriță Merve Dizdar și Cihangir Ayger și-au unit recent destinele. Faimoasa actriță și omul de afaceri formează un cuplu de ceva vreme și s-au căsătorit într-o ceremonie simplă.

Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit

După ceremonie, cuplul a sărbătorit alături de familie și prietenii apropiați, iar martorii au fost Numan Atay și Ayşegül Karacan. Coafura actriței a fost realizată de către Ibrahim Zengin, machiajul a fost făcut de către Hidayet Korkmaz și întreg stylingul de către Rutkay Öziş. Nimic nu fost lăsat astfel la voia întâmplării. Merve Dizdar are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea sunt prezențele ale sale pe scenă, momente inedite din viața profesională și alte colaborări de acest gen. Rochiile pe care Merve Dizdar le-a îmbrăcat atât la nuntă cât și la petrecerea care a urmat după ceremonie au fost create de către Nihan Peker.

Aceasta a reușit să câștige un loc în inimile tuturor cu performanța sa magnifică în serialul Masumlar Apartmanı – Blocul nevinovaților. Se pare că cei doi îndrăgostiți din prezent nu sunt la prima căsătorie. Astfel, știu cum funcționează lucrurile în acest senz.

Citește și: Merve Dizdar a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Cannes 2023. Este prima femeie din Turcia care deține acest titlu

Merve Dizdaz a mai îmbrăcat rochia de mireasă din 2018 până în 2021 la brațul actorului Gürhan Altundaşar. De asemenea, Cihangir Ayger a mai fost căsătorit cu Elif Boyner. Deși nu face partea din lumea celebrităților, acesta a reușit să o cucerească pe actriță și să formeze cu adevărat un cuplu de succes. Îndrăgostiții vor pleca în Japonia pentru luna de miere, așa cum arată ziarele din Turcia.

Extrem de entuziasmată de ceea ce se întâmplă, actrița a uitat un detaliu foarte important, chiar numele său. Atunci când s-a despărțit de Gürhan Altundaşar, a căutat un motiv pertinent pentru care a luat această decizie în 2018 și a explicat totul ulterior.

“Am vorbit cu Gürhan și am decis să rămânem prieteni. Pe lângă asta, ceea ce s-a spus despre noi ulterior nu are nicio valoare. Nu mai faceți asta. E o perioadă dificilă deja. Nici eu nici el nu am înșelat. Nu ne-am oferit dragostea altor persoane. Este pur și simplu finalul.”, a anunțat aceasta.

Adevărul despre presupusa sarcină a faimoasei Merve Dizdar

Datorită timpului scurt în care s-au petrecut lucrurile, s-a zvonit că actrița Merve Dizdar ar fi însărcinată. Astfel, mai multe zvonuri au început să apară în mediul online după aceea. În 2021, la scurtă vreme după divorț, Merve Dizdar a început o relație cu actualul său soț. Căsnicia tuturor i-a luat prin surprindere pe toți, astfel că acum se crede faptul că este vorba despre o posibilă sarcină.

Citește și: Grație succesului pe care l-a înregistrat la Cannes, Merve Dizdar a reușit să o detroneze pe faimoasa Demet Özdemir în cel mai recent top. Cum arată cifrele

“E normal, e convenabil pentru că s-a întâmplat dintr-o dată. Dacă ar fi așa, v-aș spune. Dacă sunt norocoasă, vreau să se întâmple în viitor, da. Acum muncesc foarte mult, am multe de făcut.”, a declarat actrița, arată yenialanya.com.

Merve Dizdar a câștigat în 2023 premiul pentru Cea mai bună actriță în cadrul Festivalului de film de la Cannes.

În articolul

Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit. Cine este bărbatul care o face fericită pe faimoasa vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iunie 2024. Taurii trebuie să aibă mai multă încredere. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce a găsit un bărbat pe un câmp din Giurgiu. A transportat obiectul acasă cu mașina, fără să știe că se afla în pericol
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură
Catine
Galette cu piersici și fulgi de migdale. Desert delicios, de sezon
useit.ro
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al miliardarului
as.ro
Ion Țiriac a pierdut o sumă uriașă! Legătura neștiută cu unii dintre cei mai bogați români
MediCOOL
În ce măsură poți rămâne însărcinată dacă ți-ai legat trompele. Care este probabilitatea
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Adriana Nicolae a discutat despre alergii și impactul lor asupra vieții la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi: „Aș recomanda ca mamele să fie atente dacă în familiile lor există alergii”
MediCOOL
Metode de tratament împotriva exfolierii unghiilor. Ce o cauzează
HelloTaste
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
x