Cine este cu adevărat Alice Wegmann, Dalida din „Orfanii unei Națiuni”

Publicat pe 08.10.2020 la 11:55 Actualizat pe 08.10.2020 la 13:02

Simpatica Alice Wegmann este o tânără actriță de origine braziliană. Aceasta este cunoscută de publicul român datorită rolului interpretat în serialul fenomen "Orfanii unei Națiuni", transmis de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 22:00.

TV Happy

Alice Wegmann Corrêa s-a născut pe data de 3 noiembrie 1995, în Rio de Janeiro, Brazilia. Conform papodecinema, Alice lucrează de mică în domeniul televiziunii. Aceasta a avut diferite apariții în campaniile publicitare din Brazilia. În urma finalizării studiilor în domeniul teatrului la Tablado, actrița a debutat în anul 2008 în piesa „A Casa da Madrinha”. După ce a spart gheața în domeniul cinematografiei în anul 2011 prin telenovela „A vida da Gente, Alice a cunoscut faima națională datorită personajul Lia em Malhação.

Recunoașterea internatională nu a întârziat să apară pentru Alice, odată cu producerea și difuzarea serialului fenomen “Orfanii unei Națiuni”. Dalida este primul personaj negativ interpretat vreodată de frumoasa actriță. Cu toate acestea într-un interviu cu Patrícia Kogut, Wegmann susține că „există o urmă de umanitate în sufletul Dalidei”.

A post shared by Alice Wegmann (@alice.weg) on

Dalida are un temperament rece, autoritar și calculat, asemeni tatălui ei Aziz. Dar este mult mai mult de atât, ea are și o latură umană prin care va câștiga nu doar ura publicului, cât și simpatia. Nu este un personaj ușor de digerat pentru public, dar este un personaj complex, care iubește necondiționat un singur bărbat, pe Jamil.

Cine este omul din spatele camerelor?

A post shared by Alice Wegmann (@alice.weg) on

Alice nu se compara nici măcar o secundă cu personajul ei interpretat în "Orfanii unei Națiuni". Aceasta este un om foarte activ, cald și mereu cu zâmbetul pe buze. De-a lungul timpului aceasta a cochetat cu lumea sportului. A practicat gimnastică de performanță și a participat la multe competiții de surf, potrivit purebreak.

Serialul "Orfanii unei națiuni" este de LUNI până VINERI pe Happy Channel, de la ora 22:00.

A post shared by Alice Wegmann (@alice.weg) on

În anul 2016 a dezvoltat ceea ce se numește "mâncat compulsiv". După o luptă cu aceasta afecțiune, Alice se consideră o învingătoare. Actrița este o feministă convinsă, lucru pe care l-a făcut public și prin intermediul rețelelor de socializare.

A post shared by Alice Wegmann (@alice.weg) on

Alice este un adevărat personaj. Iubește animalele, moda și adoră să petreacă timpul alături de oamenii ei dragi.

Serialul "Orfanii unei națiuni" poate fi urmărit și în reluare de LUNI până VINERI, de la ora 15:30!

Citește și: Renato Góes, actorul din “Orfanii unei natiuni”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste și în viața reală Cum arată Julia Dalavia, Laila Faiek din “Orfanii unei Națiuni”, fără urmă de machiaj pe chip

În articolul

Cine este cu adevărat Alice Wegmann, Dalida din „Orfanii unei Națiuni”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • ieri la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • ieri la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • ieri la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram