Cine este Diren Polatoğulları din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Totul despre celebrul actor

Publicat pe 20.05.2023 la 21:00 Actualizat pe 20.05.2023 la 07:46

Cine este Diren Polatoğulları din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Totul despre celebrul actor și ceva mai mult.

Diren Polatoğulları poartă o cămașă albă și un costum negru și stă pe scaun ținând în mână o cruce

Diren Polatogullari din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Happy Channel

Diren Polatoğulları face parte din distribuția serialului turcesc “Golden Boy – Dragoste rebelă” și este unul dintre actorii apreciați ai Turciei. De altfel, puțini cunosc faptul că a jucat în 2003 în seria politică “Valley of the woles” care a avut 10 sezoane.

Cine este Diren Polatoğulları din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Golden Boy – Dragoste rebelă continuă să se numere printre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir împart rolurile principale și povestea este bazată pe o întâmplate reală. Printre actorii de renume se află Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Gülçin Santırcıoğlu, Diren Polatoğulları. Cel din urmă joacă rolul lui Kazım, bărbatul care le face viața un calvar fiicelor și soție sale Esme.

Urmărește "Golden Boy - Dragoste rebelă", miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a mai jucat rolul 'Hamdi Baba' în “Red room”, serie scrisă de Gülseren Budaıcıoğlu. A mai avut roluri și în Üç Kuruş, Establishment Osman, Karadayı. A studiat în cadrul Müjdat Gezen Art Center. De asemenea, personajele sale au putut fi urmărite în filmele Hidden Lives, Love and Revolution, Kurtuluş Son Durak, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf, și Valley of the Wolves. S-a născut pe 12 februarie 1980 în Istanbul și a început o carieră în actorie din 2009.

Citește și: Povestea serialului Golden Boy. Totul despre una dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia

Golden Boy – Dragoste rebelă vine cu actori tineri și pregătiți precum Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam și Buçe Busem Kahraman, dar și maeștri în această artă precum Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu și Şerif Sezer. Violența pe care Diren Polatoğulları o arată fiicelor și soției sale este intens discutată în mediul online, acolo unde internauții nu ezită să-și prezinte părerile. Deși nu deține continuri de socializare, poate fi urmărit fără doar și poate pe micile ecrane.

Despre serialul Golden Boy – Dragoste rebelă

Destinul celor două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii. Acesta este deținut de familia Korhan. Aici, minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii, dar este de asemenea și capul familiei Korhan. Afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan. Acesta este ajutat și de Fuat. Cu toate acestea, Halis ține să ia deciziile importante și să rămână capul familiei.

Citește și: Cine este Beril Pozam, actrița din “Golden Boy - Dragoste rebelă”. Totul despre vedetă

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului. Acesta revine acasă după studiile în străinătate. Fiind tânăr rebel și nepăsător, Ferit nu mai este tolerat de către Halis. Ifakat (nora sa rămasă văduvă) are șansa de a-i găsi o soție lui Ferit.

Kazim nu primește bine vestea că magnatul îi caută o soție lui Ferit, asta pentru că avea o singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, iar ziua logodnei este stabilită. Viețile celor două surori, Suna și Seyran, asta pentru că atunci când Ferit o întâlnește pe Seyran se îndrăgostește de aceasta fără doar și poate. Au loc trădări, minciuni și secrete, iar planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată într-unul dintre cele mai urmărite seriale.

În articolul

Cine este Diren Polatoğulları din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Totul despre celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x