Cine este Fatma Tuğba Tutuğ din serialul turcesc "Păsări rănite". Detalii despre viața actriței

Publicat pe 14.04.2022 la 10:47 Actualizat pe 03.11.2022 la 15:41

Fatma Tuğba Tutuğ face parte din distribuția serialului turcesc “Păsări rănite”. Cine este vedeta și care sunt detaliile despre viața ei.

Fatma Tuğba Tutuğ poartă o bluză roz, are părul desprins și brunet și privește în fața camerei

Fatma Tuğba Tutuğ din serialul turcesc "Păsări rănite"

Happy Channel

Fatma Tuğba Tutuğ face parte din distribuția serialului turcesc “Păsări rănite”. Actriță cochetează cu această meserie încă de mică, atunci când a realizat că aceasta este pasiunea sa pe care dorește să o transforme într-o meserie de viitor.

De-a lungul timpului a jucat în producții de excepție, dar și în piese de teatru care au reușit să-i întărească forța creatoare.

Cine este Fatma Tuğba Tutuğ din serialul turcesc “Păsări rănite”

Născută pe 1 februarie 1992 în Istanbul, Turcia, Fatma Tuğba Tutuğ a realizat că își dorește să devină actriță încă de mică. Are 1.67 cm înălțime, ochi căprui și părul închis la culoare, iar frumusețea sa a reușit să cucerească cele mai aprigi inimi. A studiat cursuri de teatru în cadrul Halic University State Conservatory și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual.

La vârsta de 10 ani, Fatma Tuğba Tutuğ și-a început cariera în cadrul pieselor de teatru. După absolvirea facultății a debutat în seria “Hayatimin Aski”. A mai jucat în seriale precum “Adini Sen Koy”, acolo unde a interpretat rolul lui “Ozge”, dar și în “ Yarali Kuslar”, ca “Ayse” și “Maria și Mustafa” ca „Gonca”. Printre filmele în care a fost distribuită se numără și “Bas Belasi” și “Iki”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este zodia Vărsător, are 54 de kg și în timpul liber preferă să danseze, să patineze și să iasă în parc cu skateboardul. Atunci când se află pe platourile de filmare vedeta preferă să ofere energie, bună dispoziție și sinceritate. Pentru ca fiecare personaj al ei să se construiască simplu, aceasta nu uită niciodată că talentul a însoțit-o încă de mică.

Citește și: Cine este Emre Mete Sönmez, băiețelul care îl interpretează pe Ömer în serialul “Păsări rănite”

Deși nu este cunoscută publicului larg de pe micile ecrane, cariera sa ca și actriță de teatru a propulsat-o rapid între cele mai apreciate vedete din industrie. Pe când se afla încă pe băncile școlii, Fatma Tuğba Tutuğ a obținut un rol în piesa “The secret in the toy”. De atunci s-a îndrăgostit iremediabil de tot ceea ce înseamnă și acum teatrul în viața ei.

Fatma Tuğba Tutuğ, despre cariera sa de actriță

Fatma Tuğba Tutuğ a devenit fascinată de lumea teatrului, iar cea de-a doua interacțiune într-o sală de teatru a avut-o tot în școală. Împreună cu colegii a urmărit piesa “Leaf Cast” cu Savaş Dinçel și Bennu Yıldırımlar. De atunci, ecourile vocii lui Savaş Dinçel i-au rămas întipărite în minte, după cum menționează în cadrul Sabah.com.tr.

În cadrul proiectului “Maria și Mustafa”, Fatma Tuğba Tutuğ a lucrat pe timp de pandemie și spune că nu a reușit să-și viziteze familia. Cu toate acestea, alături de colegii de platou a reușit să-și creeze o comunitate puternică. Printre evenimentele pozitive ce s-au întâmplat la momentul respectiv, Fatma Tuğba Tutuğ spune că alături de colegii săi a suferit pierderea actorului Haldun Boysan.

Citește și: Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” a îmbrăcat o bluză roșie și s-a lăsat fotografiat așa. Cum arată

“Nu cred că are importanță ce fel de rol joci, trebuie să-ți dedici aceeași energie cu toate proiectele. Trăim aceeași intensitate ca cu toate viețile pe care le avem în primire.”, spune Fatma Tuğba Tutuğ, conform Sabah.com. Actrița a declarat că se teme de înălțimi și de-a lungul timpului a trebuit să treacă peste această frică din pricina proiectelor în care s-a implicat.

În articolul

Cine este Fatma Tuğba Tutuğ din serialul turcesc "Păsări rănite". Detalii despre viața actriței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x