Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” a îmbrăcat o bluză roșie și s-a lăsat fotografiat așa. Cum arată

Publicat pe 13.04.2022 la 11:49 Actualizat pe 13.04.2022 la 12:40

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” s-a lăsat fotografiat așa după ce a îmbrăcat o bluză roșie. Cum arată actorul așa cum puțină lume l-a văzut.

Ali Yasin Özegemen poartă un tricou alb și geacă neagră, de piele

Ali Yasin Özegemen din "Păsări rănite"

Happy Channel

Ali Yasin Özegemen este „Levent Metehanoğlu” în serialul “Păsări rănite”. Datorită producției de succes, acesta a reușit rapid să-și câștige popularitatea și să fie admirat de fanii de pretutindeni. Activ și pe rețelele sociale, Ali Yasin a postat recent o fotografie care i-a uimit pe internauți.

A îmbrăcat o bluză roșie, și-a asortat ochelarii de vedere și s-a fotografiat într-o ipostază inedită. Imaginea a ajuns rapid apreciată în mediul online.

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” a îmbrăcat o bluză roșie și s-a lăsat fotografiat așa

Are peste 100 de mii de fani pe contul de Instagram, însă popularitatea sa continuă să crească datorită rolului pe care l-a îmbrățișat în serialul “Păsări rănite”. În viața de zi cu zi este o persoană sociabilă, plină de viață și glumeață, însă pe platourile de filmare trebuie să-și intre în rol.

Urmărește "Păsări rănite", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

„Levent Metehanoğlu” este un om de afaceri dur ce ascunde o tristețe greu de explicat în cuvinte. După ce își pierde familia, nu reușește să mai lase pe nimeni să intre în viața sa, asta până când o întâlnește pe “Meryem”. Alături de tânăra femeie și de micuțul “Omer” își contruiește o adevărată familie, nu înainte de a trece prin multe ipostaze greu de gestionat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a intra în pielea personajului din “Păsări rănite”, Ali Yasin Özegemen a recunoscut că a trebuit să ceară ajutorul specialiștilor pentru a ști cum să-și gestioneze sentimentele. Acesta spune că nu a putut efectua nicio scenă până când nu și-a canalizat toată forța interioară pentru a simți ceea ce simte un bărbat căruia îi este luată familia.

Citește și: Cum a fost fotografiată Demet Ozdemir într-o zi obișnuită. Apariția care a surprins. Cum arată când nu intră pe mâna stiliștilor

Dacă pe platourile de filmare este un profesionist, la fel se întâmplă și în viața de zi cu zi, atunci când se lasă fotografiat în ipostaze inedite. Un exemplu elocvent este cea mai nouă imagine postată pe contul personal de Instagram. Acesta a îmbrăcat o bluză roșie cu mâneci lungi, însă piesa de rezistență au reprezentat-o ochelarii de vedere.

Povestea serialului “Păsări rănite”, o dramă cu Ali Yasin Özegemen și Gizem Arıkan

“Păsări rănite” spune povestea a doi orfani ce fug din calea unui criminal nemilos. Cu toate că “Meryem” se simte legată de tatăl ei care realizează toate lucruri necurate, aceasta ajunge în casa familiei Metehanoglu.

Levent Metehanoğlu este un tânăr afacerist dur ce își pierde familia și nu mai are nicio speranță la viața fericită pe care și-a stabilit-o încă de la început. Atunci când îi întâlnește pe “Meryem” și “Omer”, soarele revine în viața sa și planurile de viitor încep din nou să încolțească. De cealaltă parte, “Meryem Çelik” își schimbă de asemenea viața atunci când tatăl ei ajunge la închisoare, iar ea trebuie să muncească pentru a-și întreține fratele pe care și l-a ales. De asemenea, banii pe care îi strânge sunt întotdeauna furați de către “Durmuș”.

Citește și: Ayça Ayşin Turan și-a dezvăluit planurile profesionale. Ce roluri vrea actrița să încerce pe viitor

După ce se reunesc din întâmplare cu Levent, viața celor doi orfani se schimbă complet. Cei doi încep să-și trăiască zilele într-o vilă imensă, așa cum nu au sperat vreodată. Cu toate acestea, „Meryem” își dorește să-l salveze pe micuțul Omer de viața dificilă trăită până atunci.

În articolul

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” a îmbrăcat o bluză roșie și s-a lăsat fotografiat așa. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x