Cine este fosta soție a lui Halit Ergenç. Actorul esste căsătorit de 14 ani cu Bergüzar Korel

Publicat pe 03.04.2024 la 12:17 Actualizat pe 03.04.2024 la 13:06

Halit Ergenç este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Află cu cine a fost căsătorit înainte de a se îndrăgosti ieremediabil de faimoasa Bergüzar Korel, cea cu care este căsătorit de 14 ani.

actori turci

Halit Ergenç și fosta sa soție, Gizem Erman Soysaldı

Happy Channel/ Instagram

Halit Ergenç este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A interpretat de-a lungul timpului personaje de legendă, la propriu, asta pentru că a jucat în seriale istorice. Printre acestea se numără și 1001 de nopți ce a avut premiera între 2006 și 2009 în țara natală și care astăzi se poate viziona și pe Happy Channel.

Cine este fosta soție a lui Halit Ergenç din 1001 de nopți

A interpretat rolul de protagonist în serialul celebru alături de actuala lui soție. De fapt, așa a și cunoscut-o. Au jucat personaje care se îndrăgostesc și în final ceea ce s-a întâmplat pe micile ecrane a depășit viziunea artistică și s-a imprimat și în viața reală. După ce actorul a ținut să ofere mai multe declarații despre cea care îi este alături de 14 ani și mama a celor trei copii, fanii au început să se întrebe cu cine a mai fost căsătorit actorul în trecut.

Urmărește 1001 de nopți, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că femeia care i-a furat inima înaintea actriței Bergüzar Korel este o altă vedetă recunoscută în Turcia. Născută pe 4 februarie 1984, Gizem Erman Soysaldı a fost căsătorită cu Halit Ergenç între 2007 și 2008. Cu vedeta din 1001 de nopți, Halit Ergenç s-a căsătorit în 2009 și astăzi au împreună trei copii: Ali, Han și Leyla ( unica fiică). Surprins de către jurnaliști în Bebek, un district din Istanbul, actorul a oferit detalii despre viața pe platourile de filmare și cum reușește să se împartă între traiectoria profesională și viața personală.

Citește și: Bergüzar Korel a îmbrăcat un costum atipic. Protagonista din 1001 de nopți este de nerecunoscut

“E foarte dificil să stai departe de familie. E dificil să pleci și să te întorci frecvent. Ne-am mutat cu locuința în Londra, într-un alt cartier. Școala copiilor s-a schimbat, de aceea s-au întâmplat modificări.”, a spus actorul. Dacă Halit Ergenç s-a căsătorit din 2009, iată că Gizem Soysaldı și-a găsit fericirea trei ani mai târziu. A îmbrăcat rochia de mireasă și a pășit spre altar încă o dată alături de producătorul de origine turcă Hüseyin Karabey.

Iată povestea actriței Gizem Soysaldı, vedeta care a renăscut din cenușă

În 2007, toată lumea o știa pe aceasta drept tânăra soție a lui Halit Ergenç. Avea 23 de ani când s-a căsătorit cu actorul din 1001 de nopți. Au divorțat 18 luni mai târziu. Gizem Soysaldı a avut nevoie de suport psihologic pentru a depăși drama care i-a lăsat o rană adâncă în suflet.

Citește și: Întâlnirea actorilor Tuba Büyükstün și Halit Ergenç pe micile ecrane îi bucură pe fani. Ce spun publicațiile din Turcia

“Halit m-a dus pe cel mai înalt vârf ca apoi să mă arunce.”, a spus pe atunci vedeta, arată ensonhaber.com. La 9 luni de la divorțul de Gizem Soysaldı, protagonistul din Suleyman Magnificul s-a căsătorit cu Bergüzar Korel, actuala soție.

“Să doresc lucruri rele nu mi se potrivește.”, a spus Gizem Soysaldı la scurtă vreme după ce a aflat de căsnicia fostului său partener. În mediul online, vedeta are 20 de mii de prieteni virtuali și a publicat până acum peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu fotografi celebri. Nu uită să-și încânte fanii cu momente importante din viața personală.

În articolul

Cine este fosta soție a lui Halit Ergenç. Actorul esste căsătorit de 14 ani cu Bergüzar Korel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x