Cine este Gülçin Santırcıoğlu, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Totul despre vedetă

Publicat pe 13.01.2023 la 09:48 Actualizat pe 13.01.2023 la 10:40

Cine este Gülçin Santırcıoğlu, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Totul despre vedetă și detalii în plus.

Gülçin Santırcıoğlu se numără printre actorii care fac parte din distribuția serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Vedeta în vârstă de 45 de ani s-a născut în Izmir, Turcia, jucând până acum în producții de succes realizate în țara sa natală.

Cine este Gülçin Santırcıoğlu, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Născută pe 25 iulie 1997, a studiat în cadrul Dokuz Eylül University Conservatory, departamentul de artă. Este o actriță cunoscută pentru roluri în Türev (Derivate) și Egg (Yumurta) – primul film din trilogia lui Semih Kaplanoglu. A fost nominalizată în cadrul unei dintre categorii la cea de-a 65-a ediție a Venice International Film Festival. A mai jucat în producții precum Two Lines (Iki Çizgi), Farewell Rumelia (Elveda Rumeli) și Resurrection(Dirilis), potrivit imdb.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă”, împarte platourile de filmare alături de Mert Ramazan Demir și Afra Saracoglu, dar și Gozde Kansu și Beril Pozam. Atât pe plan profesional cât și personal reușește să își mențină o viață echilibrată. Este căsătorită cu Utku Başyazıcı și spune care este motivul pentru care nu își dorește să devină mămică.

Citește și: Totul despre Afra Saraçoğlu din “Golden Boy - dragoste rebelă”. Detalii inedite despre actriță

“Câteodată primim reacții foarte ciudate pentru că spunem faptul că nu ne dorim copii, iar asta li se pare ciudat oamenilor.”, a mărturisit vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă”, arată cnn.turk.com. Actrița a suferit o pierdere tragică în 2022, atunci când tatăl său a încetat din viață. Ibrahim Santırcıoğlu a suferit o fractură de șold și a primit tratament înainte de a-și da ultima suflare. Pe lângă cariera de actriță, este cântăreață și profesoară de teatru. Pentru realizarea primului său film, “Deriv”, a câștigat premiul pentru “Cel mai bun film” în 2005 în cadrul Antalya Golden Orange Film Festival.

A primit premiul “Promising actress” în cadrul celei de-a 13-a ediții a ÇASOD Awards pentru rolul Sureyya. În 2008 a participat la mai mult de 30 de festivaluri naționale și internaționale. De asemenea, nenumăratele proiecte profesionale în care a fost implicată i-au adus valoare în rândul fanilor.

Viața profesională și personală a faimoasei actrițe Gülçin Santırcıoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Pentru a-și demonstra calitățile incontestabile de interpretă, Gülçin Santırcıoğlu a cântat melodia Ala Eyes I Love Dilber" în 2012 pe albumul formației Badem. A participat ca jurat în cadrul Rotterdam Golden Tulip Film Festival în 2013. Are 1.70 cm înălțime și este zodia Leu.

Citește și: Cine este Mert Ramazan Demir. Totul despre protagonistul din seria “Dragoste rebelă”

Rolul său din “Golden Boy – Dragoste rebelă” o aduce în fața fanilor timp de 17 episoade. Este “Ifakat”, văduva ce ajunge în casa familiei Korhan în tinerețe. Tânără mireasă, își pierde atât soțul cât și copilul pe care îl poartă în pântece într-un acicdent de mașină. Pe lângă toate acestea, soacra sa nu a putut suporta evenimentele care s-au derulat, iar familia nu a putut trece peste tragedia suferită. Halis Ağa i-a vindecat totuși rănile și a poziționat-o ca fiind doamna casei.

Pe rețelele sociale, actrița are peste 200 de fani din toată lumea. A postat până acum peste 60 de fotografii și filmulețe, cele mai multe din viața profesională. În prezent este în atenția tuturor cu două mari proiecte.

În articolul

Cine este Gülçin Santırcıoğlu, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Totul despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x