Cine este José Manuel Rincón, Roberto Rubio din ”Dansul Pasiunii”. Ce se știe despre tânărul actor

Publicat pe 20.05.2024 la 18:01 Actualizat pe 20.05.2024 la 18:48

În ”Dansul Pasiunii”, José Manuel Rincón îl interpretează pe Roberto Rubio. Descoperă-l pe tânărul actor în rândurile următoare.

colaj de imagini cu jose manuel rincon

În ”Dansul Pasiunii”, José Manuel Rincón îl interpretează pe Roberto Rubio. Descoperă-l pe tânărul actor în rândurile următoare.

Profimediaimages.ro

José Manuel Rincón joacă în ”Dansul Pasiunii” este un actor foarte apreciat. Iată care sunt rolurile cu care a cucerit inimile telespectatorilor.

Citește și: Buçe Buse Kahraman, imagini rare cu iubitul ei. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe frumoasa Pelin din ”Golden Boy.Dragoste rebelă”

Cine este José Manuel Rincón, Roberto Rubio din ”Dansul Pasiunii”. Ce se știe despre tânărul actor

José Manuel Rincón Figueroa este originar din Navojoa, Sonora. Actorul s-a născut pe 3 noiembrie 1992. Deși a reușit să aibă multe interpretări de suuces, a cucerit inimile telespectatorilor cu rolul lui Adriano din ”Pacto de silencio”.

Cu stilul său fresh și versatilitate, José Manuel Rincón a dovedit că este un actor care merită să fie urmărit îndeaproape.

José Manuel Rincón și-a făcut debut actoricesc în serialul emblematic „La Rosa de Guadalupe”, în 2015. La fel ca mulți dintre colegii săi actori mexicani, acesta a fost primul său pas pe micul ecran, iar de atunci nu a încetat să uimească cu talentul său.

Dar asta nu a fost tot, pentru că José Manuel a participat și la o altă emisiune în același stil, intitulată „Como dice el Dicho”.

José Manuel Rincón a urmat o cale similară cu cea a multor actori mexicani în devenire, deoarece a studiat la Centro de Educación Artística al Televisa, situat în Mexico City. Acest centru de formare a dat mai multe talente remarcabile industriei mexicane de divertisment.

Citește și: Cum au apărut Alina Boz și Umut Evirgen după zvonurile că nu mai sunt împreună. Imaginile pe care fanii actriței le așteptau

Tânărul actor a absolvit CEA de la Televisa în 2016, ceea ce a marcat avântul carierei sale de actor. Anul 2017 a marcat o etapă importantă în cariera lui José Manuel Rincón! A fost anul în care a obținut primul său rol principal în telenovela de succes „Caer en Tentación”.

În această producție produsă de Giselle González, José Manuel a jucat personajul Nicolás în mai mult de 100 de episoade. A împărțit scena cu actori și actrițe talentați precum Ela Velden, Silvia Navarro, Adriana Louvier, Carlos Ferro, Gabriel Soto, printre alții, consolidându-și poziția în lumea actorilor.

José Manuel Rincón nu este doar un actor talentat, ci și un cititor pasionat! Pe conturile sale de socializare, el împărtășește în mod regulat dragostea sa pentru lectură și s-a alăturat trendului #Bookstagram, unde iubitorii de cărți își împărtășesc lecturile preferate.

Printre operele care i-au plăcut se numără „Secvențe de viață”, de aclamatul actor Bryan Cranston, „Insula pasiunii”, de Laura Restrepo, și „Adevărul despre cazul Harry Quebert”, de Joël Dicker.

Pe lângă cariera sa distinsă în televiziune, a făcut și teatru. L-am văzut pe scenă în cel puțin două piese: „Molière's Lost Hamlet” în 2015 și „The Dark Stone” în 2017.

Citește și: Care este povestea Elei Velden, protagonista din ”Dansul pasiunii”. De ce actrița nu își folosește numele real

„Dansul pasiunii”/„Senda Prohibida”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22:30

„Dansul pasiunii”/„Senda Prohibida” (2023) o urmărește pe Nora López (Ela Velden), o femeie ambițioasă care nu ezită să creeze un conflict între un tată și un fiu pentru a obține viața de lux pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Trăind în vremuri în care femeia e considerată doar un obiect, Nora López sau Corina, cum este cunoscută în cabaretul în care lucrează, are un singur scop în viață. Tânărul Roberto Rubio (José Manuel Rincón) îi propune Corinei, o dansatoare din cabaret, să fie prietena lui.

Tatăl lui, bogatul om de afaceri Federico Rubio (Raúl Méndez), o întâlnește pe Nora, o frumoasă angajată a unei florării. Niciunul dintre ei nu bănuiește că frumusețea imaculată de care se simți atrași e gata să calce totul în picioare pentru a trăi așa cum crede că merită.

„Dansul pasiunii”/„Senda Prohibida” își face loc în programul Happy Channel și în fiecare sâmbătă și duminică sunt difuzate câte două episoade, de la ora 22.30.

În articolul

Cine este José Manuel Rincón, Roberto Rubio din ”Dansul Pasiunii”. Ce se știe despre tânărul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x