Cautare: 20 rezultate dupa tagul "demet özdemir"

Actrița din “Vis de Iubire”, Demet Özdemir s-a împăcat cu Can Yaman?

acum 14 zile

Serialul “Vis de Iubire” le-a adus popularitatea actorilor Demet Özdemir și Can Yaman. Inițial presa din Turcia a scris despre ei că ar fi într-o relație, însă după terminarea filmărilor la acest serial, cei doi au plecat în vacanță separat. Fiecare...

Demet Özdemir, apariție răvășitoare pe Instagram! În ce ipostază a pozat vedeta

acum 21 zile

Ziua și postarea! Demet Özdemir își uimește fanii. Postările actriței din Turcia pe rețelele de socializare sunt tot mai dese. Demet apare în ipostaze care mai de care mai provocatoare. Ultima fotografie de pe contul său de Instagram parcă e desprinsă din povești.

Demet Özdemir face o declarație de dragoste! Pe cine iubește frumoasa actriță

acum 112 zile

Demet Özdemir (Sanem, în ‘’Vis de iubire’’) își declară dragostea față de cea mai importantă persoană din viața ei. Într-o postare pe contul său de Instagram, actrița îi adresează mamei sale cele mai frumoase cuvinte.

Demet Özdemir, cuvinte dulci la adresa lui Can Yaman. Actorul este total schimbat

acum 124 zile

Can Yaman este de nerecunoscut după întoarcerea sa din armată. Chipeșul actor și-a etalat în premieră noul look în timpul unui talk show din Italia. Cu un aspect mai fresh, fără plete și fără barbă, turcul rămâne la fel de atrăgător.

Este Demet Özdemir îndrăgostită de Can Yaman și nu recunoaște? Actorul din ‘’Vis de iubire’’ face dezvăluiri neașteptate

acum 124 zile

Can Yaman rupe tăcerea. Într-un interviu, turcul Can Yaman mărturisește că simte o puternică atracție sexuală atunci când stă în preajma lui Demet Özdemir.

Deren vrea să se mărite cu Can și va înlătura pe oricine îi va sta în cale. Inclusiv pe Sanem

acum 154 zile

Deren își propune să facă tot posibilul să o elimine pe mai frumoasa și talentata Sanem din calea sa.

Ah, cum este fotografia asta cu actorul Can Yaman!

acum 157 zile

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00).

Can Yaman, întâmpinat ca un superstar la aeroport. O fană norocoasă l-a și sărutat!

acum 158 zile

În ziua aterizării, nu doar Can a fost luat prin surprindere de numărul mare de fani, dar, mai ales, de fane! Agenții de pază ai aeroportului au stăpânit cu greu mulțimea dornică să îl filmeze și să îl fotografieze pe actorul turc. A fost nevoie, chiar, și de intervenția poliției, pentru a ține mulțimea în loc.

Mama ei a dat-o de gol. Iată ce poreclă simpatică are Demet Özdemir din ”Vis de iubire”

acum 158 zile

Demet Özdemir, protagonista serialului ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel, nu este singura din familia ei activă pe rețelele de socializare. Mama actriței are și ea cont de Instagram și chiar comentează la postările fiicei sale.

Demet Özdemir, declarată actrița din Turcia cu cei mai mulți fani pe Instagram

acum 159 zile

La finele lunii noiembrie 2019, în țara ei natală, presa a numit-o pe Demet Özdemir ”vedeta din Turcia cu cel mai mare număr de fani pe Instagram”.

Și frumos, și deștept, și talentat! El este Can Yaman, din ”Vis de iubire”

acum 160 zile

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” este... un ”pachet” complet: frumos, deștept, talentat!

”Ea este foarte specială pentru mine”, spune Can Yaman despre partenera lui din ”Vis de iubire”

acum 164 zile

Dacă frumoasa actriță a oferit răspunsuri care să înlăture orice urmă de îndoială, ei bine, una dintre declarațiile lui Can au pus și mai multe paie pe foc. Cum așa? Păi, cum ați interpreta voi următoarea declarație a frumosului actor din serialul turcesc ”Vis de iubire”:

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 165 zile

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Au devenit sau nu iubiți și în viața reală, după filmările la ”Vis de iubire”?

acum 168 zile

Urmăriți-i pe Sanem și Can în ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”), producție difuzată în premieră de Happy Channel, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

A fost dansatoare, înainte de a deveni actriță. Ea este Demet Özdemir, alias Sanem, din ”Vis de iubire”

acum 171 zile

Pe Demet Özdemir o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00, câte două episoade.

Faceți cunoștință cu Sanem și Can, personajele principale din serialul ”Vis de iubire”

acum 173 zile

Sanem și Can sunt personajele principale ale unuia dintre cele mai urmărite seriale turcești: ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”), producție difuzată de Happy Channel din 22 ianuarie, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Serialul ”Vis de iubire” va putea fi urmărit la Happy Channel

acum 175 zile

Din 22 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor unul dintre cele mai apreciate seriale turceşti ale momentului, ”Vis de iubire”.

Frumușelul Can Yaman, din ”Vis de iubire”, s-a apucat de dans pentru că e convins că îl ajută să...

acum 180 zile

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel din 22 ianuarie în serialul ”Vis de iubire”.

Cine este Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire”

acum 182 zile

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” a fost supranumit drept unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia. Actorul în vârstă de 31 de ani poate fi urmărit la Happy Channel, într-un serial turcesc, o comedie romantică în care o are ca parteneră pe Demet Özdemir.

EL este cel mai frumos actor din Turcia! Îl vei vedea la Happy Channel, din ianuarie

acum 202 zile

Serialul turcesc ”Vis de iubire” prezintă povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, romantism, din care nu lipsesc și intrigile.