Cine este Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul. Detalii despre viața sa

Publicat pe 20.02.2024 la 22:30 Actualizat pe 20.02.2024 la 20:36

Află detalii despre Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul. Cum și-a început cariera, relații și seriale în care a jucat.

Özcan Deniz poartă costum și cămașă

Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul

Happy Channel

Născut pe 19 mai 1972, Özcan Deniz este un cântăreț, compozitor și scriitor din Turcia. Este nepotul cântărețului Șakiro și a început să joace în piese de teatru pe timpul liceului, acolo unde s-a înscris și în grupul de amatori.

Cine este Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul

Prima oară când a urcat pe scenă ca și interpret a fost în 1985 în Aydin. În 1988 s-a mutat la Istanbul și în 1998 în Germania pentru a urma o carieră în muzică. A fost descoperit de un grup de producători și primul său album de debut și-a făcut apariția pe piață în 1992. Cel de-al doilea a venit un an mai târziu, atunci când a și devenit cunoscut în lumea întreagă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 1994 a scos pe piață cel de-al treilea album, Beyaz Kelebeğim. În același an a jucat în filmul 'Ona Sevdiğimi Söyle' regizat de Memduh Un. După ce și-a îndeplinit serviciul militar a ținut să scoată un nou album în 1997. Yalan mı este piesa care i-a adus succes neașteptat.

Citește și: Özcan Deniz și Fahriye Evcen au format un cuplu. Vezi care au mai fost vedetele care s-au îndrăgostit de celebrul actor din Ziua în care mi s-a scris destinul

În 1999 a jucat în serialul Aşkın Dağlarda Gezer la care a și contribuit ca și scenarist. Cu toate că s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Șebnem Schaefer în 2022, modelul a negat veștile încă de la început. În ceea ce privește planurile profesionale, actorul revine pe platourile de filmare după o absență de doi ani. În prezent se bucură de dragostea familiei și a ținut să facă publică nunta cu Samar Dadgar. Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul divertismentului, acesta continuă să-și încânte fanii cu proiecte profesionale. În această vară, Özcan Deniz și-a anunțat fanii că revine pe platourile de filmare pentru un nou proiect aparte.

Actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul revine pe micile ecrane

Cu toate că a trecut printr-o perioadă dificilă pe plan personal, actorul și-a găsit într-un final dragostea vieții și s-a căsătorit cu Samar Dadgar. Cu fiecare ocazie, îi dedică soției sale mesaje emoționante pe rețelele sociale.

Citește și: Mert Yazıcıoğlu este lăudat pentru rolul din Muguri roșii – Kızıl Goncalar. Ce îl deosebește de ceilalți actori

“Mă bucur că ai venit. Un film a venit în oraș, am renăscut, norii s-au dat la o parte. A devenit o pădure frumoasă. Climatul s-a schimbat, a devenit Marea Mediterană. Tu ai reușit să repari totul cu inima ta iubitoare. Mă bucur că te-ai născut, prințesa din povestea mea.”, au fost cuvintele pe care Özcan Deniz le-a scris.

Acesta va juca în Kızıl Goncalar ( Muguri roșii), unul dintre cele mai așteptate seriale la momentul actual. Actorul o va avea alături pe frumoasa Özgü Namal. Recent, acesta a oferit un concert de excepție în Bodrum. Cu toate că vremea a fost excesiv de călduroasă, actorul s-a amuzat alături de spectatori.

“Am pungi cu gheață dacă cineva suferă de căldură sau din iubire. Cu toții ne vom repara rănile. Doctorul a venit la voi.”, a spus Özcan Deniz printre râsete. Și-a încheiat concertul într-un ritm de aplauze și urale din partea celor prezenți, arată sondakika.com. Acesta a fost căsătorit timp de 1 an și 3 luni cu mama fiului său, însă cei doi au divorțat în 2019. După separare, a acuzat-o pe fosta soție de violență.

În articolul

Cine este Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul. Detalii despre viața sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x