Cine este Öznur Serçeler, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Află detalii despre vedetă

Publicat pe 18.01.2023 la 14:36 Actualizat pe 18.01.2023 la 15:14

Cine este Öznur Serçeler, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Află detalii despre vedetă și ceva în plus.

Öznur Serçeler poartă un costum albastru și stă pe scaun

Öznur Serçeler, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Happy Channel

Öznur Serçeler face parte din distribuția serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia și reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii cu ipostaze inedite, atât în mediul online cât și pe micile ecrane.

Cine este Öznur Serçeler, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă” s-a născut pe 1 ianuarie 1987 în Kayseri. A studiat conservatorul la Mersin University și a reușit să-și completeze studiile la Bilkent University. Și-a început cariera în 20211 cu un rol în seria “Nuri”, apoi a continuat cu roluri în producții de succes printre care și “Vis de iubire” cu Can Yaman. Este căsătorit cu fotograful Yiğit Güven, fratele actriței Seda Güven. Joacă rolul lui “Asuman” în serialul turcesc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spune că desi povestea se concentrează la început pe viețile celor două personaje principale, în cele din urmă va fi luată în considerare și importanța personajului său. Într-un interviu pentru Hürriyet, vedeta a vorbit despre ceea ce înseamnă să joace într-un astfel de proiect.

Citește și: Cine este Mert Ramazan Demir. Totul despre protagonistul din seria “Dragoste rebelă”

“Serialul are o distribuție foarte largă și e povestea tuturor în parte. Fiecare are versiunea sa pentru dificultățile prin care trec. Ideea lui Asuman nu a fost încă explorată, dar ea este un personaj important pentru că arată tirania la care sunt supuse femeile. În societate se vorbește despre femeie doar atunci când dă naștere copiilor și despre maternitate. Cu toate acestea, nu toate femeile trebuie să fie mame. Din păcate, existe multe impedimente, mai ales în familii trandiționaliste. Asuman este totuși un personaj tolerant ce poate crește un copil chiar dacă nu este al ei.”, a spus vedeta, potrivit ntv.com.tr. Vedeta vorbește despre primele impresii pe care le-a avut atunci când a citit scenariul pentru prima oară și s-a îndrăgostit de personajul său. Aceasta a jucat în filmul Recep İvedik 7 ce a fost difuzat doar în mediul digital.

Viața actriței Öznur Serçeler, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Vedeta spune că a rămas impresionată atunci când a citit scenariul pentru “Golden Boy – Dragoste rebelă”, fiind unul dintre cele mai urmărite producții din prezent.

Citește și: Totul despre Afra Saraçoğlu din “Golden Boy - dragoste rebelă”. Detalii inedite despre actriță

“Am vrut să fiu alături de o echipă care am știut că va face treaba. De asemenea, m-am întrebat cum m-aș simți dacă aș juca într-o dramă. E foarte greu. E greu să descrii durerea prin care treci cu un singur cuvânt, dar v-am spus că-mi place. Îmi place să fac asta și să v-o arăt și vouă.”, a mărturisit Öznur Serçeler, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. A început cariera de actriță după ce a studiat muzică la conservator.

“Am intrat la audiții și s-a întâmplat. Am început să fiu pe scenă. Au trecut 9 ani și încă joc.”, a spus. Aceasta spune că în curând va lua lecții de italiană și germană și este pregătită pentru surprize de viitor în fața fanilor. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până acum a publicat peste 200 de imagini și filmulețe. Indiferent de ținutele sale, vedeta reușește să strălucească în fața tuturor.

În articolul

Cine este Öznur Serçeler, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Află detalii despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x