Cine este partenerul actriței Yağmur Tanrısevsin. Se zvonește că actrița ar forma un cuplu cu un fotbalist

Publicat pe 05.02.2024 la 15:35 Actualizat pe 05.02.2024 la 16:18

Yağmur Tanrısevsin surprinde cu noi apariții în mediul online. Se zvonește că actrița ar forma un cuplu cu un fotbalist celebru.

actrița poartă ochelari de soare

Yağmur Tanrısevsin reapare în mediul online pe străzile din Londra. Vedeta se bucură de clipe minunate alături de cei dragi

Instagram

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Cunoscută pentru rolul său în serialul Inimă Rănită, a reușit să-și surprindă fanii cu noile apariții în mediul online. S-a lăsat fotografiată în Londra, locație preferată și de protagonista din Dragostea plutește în aer.

Cine este partenerul actriței Yağmur Tanrısevsin

Pe lângă actorie, aceasta își dedică timpul confecționării obiectelor din ceramică. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată pe vedetă într-o ținută complet albă, cu picioarele lungi la vedere. Indiferent de locația aleasă, aceasta se bucură de aprecierea fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A primit peste 700 de comentarii în cadrul ultimelor cadre, însă nu este de mirare având în vedere notorietatea pe care o are în prezent.

“Frumoasă”, “Ești inima mea, te iubesc mult”, “Micuța mea fetiță care zâmbește cu ochii”, “Ești perfectă ca întotdeauna”, au fost comentariile fanilor. S-a zvonit că ar forma un cuplu cu jucătorul de fotbal al echipei Galatasaray, Barış Alper Yılmaz. Actrița a negat însă zvonurile și a ținut să-și continuie drumul profesional. A demonstrat că indiferent de ocazie, reușește să fie o prezență inedită.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin apare în stilul Victoria Beckham în mediul online. Rochia neagră îi arată trupul perfect

“Zvonurile care au apărut în presă despre mine nu reflectă realitatea. Așa cum știe toată lumea care iubește sporturile, cer publicului să nu asculte aceste ficțiuni bazate pe un meci urmărit de mine. Salutări!”, a transmis vedeta.

Cel mai recent proiect profesional al său, Life Coach, a apărut pe 12 ianuarie în Turcia. Filmul spune povestea unui tânăr pe nume Cafer care devine unul dintre cei mai populari oameni care îi învață pe ceilalți cum să-și trăiască viața. Îndrăgostit de o actriță pe nume Helin, nu-i poate mărturisi acesteia sentimentele. În cadrul unei petreceri apare alături de ea și se prezintă ca îndrumătorul său. Pe măsură ce filmul se derulează, observăm cum întreaga traiectorie a lui Cafer este o absurdă transformare.

Cine este Yağmur Tanrısevsin, actrița din Inimă Rănită

Născută pe 24 august 1990 în Turcia este recunoscută pentru cele mai inedite producții pe care le-a onorat de-a lungul timpului. Unul dintre cele mai faimoase seriale este și astăzi Inimă Rănită – Kalp Yarasi ( 2021). Printre altele se numără și Baba Parasi în 2019 sau Bana Baba Dedi în 2015.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin petrece momente de neuitat la Londra. Vedeta s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze

În 2011 a jucat ca personaj secundar în Adını Feriha Koydum și Pis Yedili, însă este recunoscută de fani ca Melis Güzel în serialul Güneşi Beklerkendi. A jucat rolul Jennifer în co-producția americană The tragedy.

A studiat în cadrul Marmara University, departamentul de arte și ceramică. Astfel, în prezentă își dedică aproape tot timpul acestei pasiuni. Este interesată de box, tenis și ski, atunci când nu se află pe platourile de filmare. A jucat rolul Çağla în filmul "Extended Family: Paste". A mai jucat în pelicula Love cries și în toamna anului 2014 a urmat rolul Tülay Mengen, fiica lui Ustura Faysal (Haluk Bilginer) în serialul Kaçak. De-a lungul timpului a demonstrat că este discretă în ceea ce privește viața personală.

În articolul

Cine este partenerul actriței Yağmur Tanrısevsin. Se zvonește că actrița ar forma un cuplu cu un fotbalist

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x