Cine este Şeyma Korkmaz din serialul “Micuța rază de soare”. Află totul despre vedeta din Turcia

Publicat pe 15.02.2024 la 11:30 Actualizat pe 15.02.2024 la 10:32

Află detalii despre Şeyma Korkmaz din serialul “Micuța rază de soare”. Curiozități despre celebra vedetă.

Şeyma Korkmaz poartă o sacou portocaliu și are părul lung, desprins

Şeyma Korkmaz din serialul “Micuța rază de soare”

Happy Channel

Şeyma Korkmaz este una dintre actrițele care fac parte din serialul “Micuța rază de soare”. S-a născut pe 20 decembrie 1988, fiind cel de-al treilea copil al familiei. Are o soră mai mare pe nume Tuba și un frate pe nume Tolga.

Cine este Şeyma Korkmaz din serialul “Micuța rază de soare”

A locuit alături de familiei în Çanakkale până la finalizarea studiilor liceale. A studiat în cadrul Universității Çanakkale Onsekiz Mart, departamentul de pictură. Lucrează în prezent ca și actriță, dar și fotograf. Este căsătorită din 2019 cu actorul Cüneyt Mete. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei “Trădarea” în 2011. Au jucat în celebra producției timp de 8 sezoane. Serialul “Micuța rază de soare” a reușit să îi aducă totuși recunoaștere internațională.

Episoadele integrale din serialul turcesc Micuța Rază de Soare sunt disponibile online în AntenaPLAY!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mediul online, pe contul personal de Instagram are peste 600 de prieteni virtuali și peste o mie de fotografii și filmulețe. Joacă rolul “Sude” în serialul “Micuța rază de soare”. Este vorba despre o fată ambițioasă, idealistă, atractivă și care deține multe calități pe care oricine și le-ar dori. Este prietena lui Firat din cadrul universității. Este îndrăgostită de el de la primele priviri, însă visează la ziua în care acesta o va ține în brațe.

Citește și: Seray Kaya vorbește despre viața amoroasă. Află dacă vedeta din Micuța rază de soare se află într-o relație

Şeyma Korkmaz a jucat rolul Mari în serialul “Establishment Osman”, iar în present face parte din distribuția serialul “Micuța rază de soare”. Actrița publică deseori fotografii alături de partenerul de viață și nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba despre romantism.

După ce și-a câștigat faima între 2011 și 2018, actrița a apărut pe micile ecrane cu fiecare proiect derulat în Turcia. Nu este de mirare că face parte și din “Micuța rază de soare.”, Una dintre fotografiile recente publicate în mediul online vine alături de colegele sale de platou.

Ce se va întâmpla în povestea “Micuța rază de soare”

Este doar o problemă de timp până când povestea din “Micuța rază de soare” va căpăta o nouă identitate. De asemenea, personajul “Sude” rămâne în centrul poveștii. Odată cu moartea partenerului său, Hakan, Elif se trezește într-o cu totul altă viață. Înconjurată de minciuni, nu știe ce se va întâmpla pe viitor. Odată cu personajul “Sude”, mulți fani vor dori să-i afle și ei adevărata poveste.

Citește și: Seray Kaya este o vedetă de succes, dar nu ezită să petreacă timpul într-un mod cât mai natural. A fost surprinsă stând pe jos în cadrul unui concert

“Este un personaj pe care nu l-am mai interpretat până acum și care nu are nicio legătură cu mine. Am fost foarte entuziasmată de rolul Sude.”, a explicat vedeta, potrivit haberyildizi.com. A specificat faptul că cu fiecare ocazie și-a dorit să transmită energia și pe micile ecrane.

“Sper ca această energie să treacă dincolo de ecrane, să se bucure cu toții de ceea ce încerc să transmit.”, a spus aceasta. Printre cele mai multe dintre postările din mediul online se numără cele din vacanțe. Actrița petrece de fiecare dată alături de partenerul său. Micuța rază de soare se află într-un proces, fiind transmisă în prezent și în Turcia. Iubitoare de animale, nu ezită să-și arate aceste sentimente în fața fanilor săi.

În articolul

Cine este Şeyma Korkmaz din serialul “Micuța rază de soare”. Află totul despre vedeta din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x