Cine este Sümeyye Aydoğan din Prințesa fără coroană. Află detalii despre îndrăgita vedetă

Publicat pe 10.07.2024 la 11:12 Actualizat pe 10.07.2024 la 11:55

Sümeyye Aydoğan face parte din distribuția seriei Prințesa fără coroană și este una dintre cele mai faimoase actrițe din Turcia. Află detalii despre parcursul său profesional.

actriță pe platourile de filmare

Sümeyye Aydoğan face parte din distribuția seriei Prințesa fără coroană

Happy Channel

Sümeyye Aydoğan face parte dintre tinerele talente ale Turciei. S-a născut pe 2 aprilie 1999 și a pășit rapid pe culmile succesului. În prezent este cunoscută de fanii din lumea întreagă. Citește tot ce nu știai despre vedetă în articolul de mai jos.

Cine este Sümeyye Aydoğan din Prințesa fără coroană

Ca orice altă vedetă a fost supusă criticilor și s-a zvonit că ar fi apelat la operații estetice pentru a-și modifica fizionomia. Spune că încearcă să-și găsească pace interioară și până în prezent nu a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu personal nu am nevoie de asta, sunt în pace cu mine. Dacă este necesar, vor fi mici modificări. Îi respect și pe cei care doresc să facă asta, până la urmă fiecare are propria viață.”, a declarat vedeta, arată milliyet.com.tr. Unul dintre cele mai importante proiecte profesionale ale sale este seria Gaddar - Nemilosul, acolo unde joacă împreună cu marele actor Çağatay Ulusoy. Este Aydan pe micile ecrane, partenera lui Dağhan.

Și-a început cariera cu un rol în filmul Geçen Yaz – Vara trecută în 2021. A interpretat un rol secundar și anume a fost “Oya”. A urmat un serial în care a jucat doar 8 episoade. Este vorba despre seria Kahraman Babam, acolo unde a fost distribuită pentru rolul principal Menekse. Cu toate acestea, proiectul nu a avut succes. Cu toate că era studentă în cadrul Istanbul Bikgi University în 2022 a ales să-și înceapă cariera.

Citește și: Serenay Sarıkaya revine într-o nouă producție turcească. Actrița a îmbrăcat o rochie mulată, roșie la premieră

Pe lngă actorie, Sümeyye Aydoğan a ținut să-și dovedească și talentul de interpretă. A cântat piesa Ellerimde Çiçekler în 2019. Pentru o lungă perioadă de timp s-a spus că aceasta ar semăna cu faimoasa Serenay Sarikaya datorită părului său și aspectului feței. Despre viața sa personală se cunoaște faptul că a format un cuplu cu actorul Atakan Hoşgören în vârstă de 24 de ani. Cei doi s-au despărțit însă și nu se cunoaște motivul real. Ca orice altă celebritate, folosește paginile de socializare. Pe instagram are peste 1 milion de prieteni virtuali, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

Cum gestionează Sümeyye Aydoğan critica proprie

A pozat pentru mai multe reviste celebre în lume și a oferit și interviuri. A vorbit de altfel despre propria critică pe care și-o atribuie în diferite aspecte ale vieții. Spune că atunci când își oferă compasiune, lucrurile se desfășoară altfel în ceea ce o privește.

Citește și: Mert Demir și Serenay Sarıkaya formează un cuplu. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână

“Sunt în general în termeni pozitivi cu vocea mea interioară. Ne mai certam în urmă cu un an, poate chiar mai puțin. Cred că aceste certuri n-o să înceteze niciodată și nici nu ar trebui. Cred că cu cât suntem mai critici, cu atât de dezvoltăm mai mult. Obișnuiam să fiu mai dură cu mine și partea plină de compasiune îmi spunea că totul o să fie bine.”, a declarat vedeta. A punctat de asemenea și asemănarea cu Serenay Sarıkaya despre care s-a vorbit o lungă perioadă de timp în presă.

“Eu și Serenay Sarikaya semănăm fiindcă aveam aceeași culoare la păr. Îmi place să fiu comparată cu ea, chiar dacă nu ne cunoaștem. Serenay este o femeie de succes în Turcia.”, a spus aceasta.

În articolul

Cine este Sümeyye Aydoğan din Prințesa fără coroană. Află detalii despre îndrăgita vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x