Serenay Sarıkaya revine într-o nouă producție turcească. Actrița a îmbrăcat o rochie mulată, roșie la premieră

Publicat pe 08.05.2024 la 13:58 Actualizat pe 08.05.2024 la 15:25

Serenay Sarıkaya surprinde audiența cu un nou rol într-o producție turcească. Vedeta a îmbrăcat o rochie roșie mulată la premieră.

actrița poartă o rochie rosie

Serenay Sarıkaya revine într-o nouă producție turcească

Instagram

Pe 9 mai 2024 este premiera seriei “Mulțumesc, următorul!” – Thank you, next cu Serenay Sarıkaya în rol principal. Actrița născută pe 1 iulie 1992 în Turcia este cunoscută pentru serialele precum Shahmaran, Lale Devri sau Adanali.

Serenay Sarıkaya revine într-o nouă producție turcească

Potrivit presei din Turcia, se pare că inspirația pentru noul serial în care actrița joacă rolul principal a venit de la piesa faimoasei vedete Ariana Grande, Thank U, Next. În ceea ce o privește pe Serenay Sarıkaya, aceasta are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt trimite către proiectul său recent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu există modalitatea prin care ea poate fi imitată. Ea are puterea”, “Serenay ești foarte frumoasă încât cuvintele sunt de prisos”, “Arăți extrem de bine”, „Persoana care merită cu adevărat să meargă la Met Gala”, au fost doar câteva dintre cuvintele fanilor. Printre actorii care fac parte din distribuție și joacă alături de divă sunt Boran Kuzum, Metin Akdülger, Hakan Kurtas, Bade Iscil, Zeynep Tugçe Bayat, Meric Aral, Gülcan Arslan.

Citește și: Burak Deniz și Serenay Sarikaya au demonstrat că își merită poziția în topurile preferințelor cu serialul Șahmaran. Despre ce este vorba

Înainte de a se dedica actoriei, Serenay Sarıkaya a fost model. Ulterior, și-a dat seama că de fapt pasiunea sa este cu totul alta. S-a zvonit faptul că formează un cuplu cu artistul turc Mert Demir, însă cu ultimele declarații a reușit să rezolve această situație incertă.

“O să vorbim despre asta într-o altă dată, într-un loc mult mai privat. Nu sunt lucruri despre care să vorbim foarte mult. Suntem cu toții entuziasmați de altceva acum. Nu vreau să spun prea multe. Bucuria noastră este normală.”, a spus vedeta. A fost surprinsă cu Mert Demir pe 22 aprilie și de atunci ideile în acest sens au continuat. Mulți consideră acum că relația a fost doar o simplă schemă comercială.

S-a aflat care a fost prețul pe care Serenay Sarıkaya l-a plătit pentru rochia din seara premierei

Urmează să apară în premieră serialul Kimler Geldi Kimler Geçti – Mulțumesc, următorul!, iar faimoasa Serenay Sarıkaya joacă încă o dată un rol principal. Pe lângă performanța vedetei care urmează să fie observată pe micile ecrane, se vorbește de asemenea despre ținuta pe care a purtat-o pe covorul roșu.

Citește și: Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ sunt îndrăgiți de fanii din lumea întreagă. Parteneriatul lor profesional a ajuns și în Spania

O rochie lungă cu cizme negre au completat ținuta. Vedeta a menționat că este mai mult decât entuziasmată de noul proiect. În 2023 s-a implicat în Shahmaran, acolo unde a jucat alături de Burak Deniz. Pe pagina personală de instagram a lăsat mai multe fotografii din cadrul premierei.

Vedeta a plătit peste 86 de mii de lire turcești pentru rochia cea roșie care i-a scos în evidență trupul de invidiat. De asemenea, cizmele negre au costat 68 de mii de lire turcești. Până în prezent, vedeta a dovedit de fiecare dată că este pasionată de modă și se implică în multe proiecte profesionale. În cea mai recentă apariție media a fost judecată pentru rochie cu decolteu pe care a decis să o poarte. În plan personal a format un cuplu cu actualul soț al faimoasei Alina Boz.

În articolul

Serenay Sarıkaya revine într-o nouă producție turcească. Actrița a îmbrăcat o rochie mulată, roșie la premieră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x