Cine este Tolga Tekin din serialul Prințesa fără coroană. Află detalii despre actorul din Turcia

Publicat pe 11.07.2024 la 11:21 Actualizat pe 11.07.2024 la 12:08

Tolga Tekin face parte din distribuția seriei Prințesa fără coroană. Află detalii despre actor și tot ce nu știai până acum despre el.

actori pe platourile de filmare

Tolga Tekin face parte din distribuția seriei Prințesa fără coroană

Happy Channel

Tolga Tekin a făcut parte din distribuția seriei Prințesa fără coroană. Serialul a avut premiera în 2023 în Turcia și a devenit unul dintre cele mai urmărite. Născut pe 19 martie 1973, actorul a fost căsătorit cu actrița Zeynep Koltuk între 2013 și 2014.

Cine este Tolga Tekin din serialul Prințesa fără coroană

Biografia sa a fost într-adevăr extrem de studiată de către fani. Este absolvent al unei facultăți de teatru din Turcia în 1996. A lucrat ca actor la teatru între 1996 și 2004 și astăzi îl cunoaștem din cele mai multe seriale difuzate pe micile ecrane, arată haberturk.com. Este recunoscut pentru roluri în Bizim Evin Halleri, Kapalıçarşı, Muhteşem Yüzyıl, Paramparça Rising of Ottoman, Akıncı, 50M2, Rüzgarda Salnan Nilüfer, Kelebekler, Bizi Hatırla.

Abonații AntenaPLAY se pot bucura de câte un episod nou din serialul turcesc Prințesa fară coroană în fiecare miercuri!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Joacă în serialul Kızıl Goncalar alături de Ozcan Deniz și este Vahit, tatăl lui Cüneyt ( Mert Yazıcıoğlu). Cei doi au devenit prieteni buni pe platourile de filmare. Au distribuit aceleași postări în mediul online și fanii au reacționat întocmai.

În cea mai recentă postare despre vârsta sa, actorul a devenit nostalgic. A lăsat la iveală mai multe fotografii din copilărie și a ținut să le spună fanilor ce îl supără. Puțini știu însă, acesta și-a pierdut tatăl cu care nu a avut o relație prea bună. A detaliat momentul în care nu i-a mai putut spune nimic părintelui său.

Citește și: Cine este Sümeyye Aydoğan din Prințesa fără coroană. Află detalii despre îndrăgita vedetă

“Când mi-am pierdut tatăl nu ne înțelegeam. Când pleacă așa repede, simți că nu mai poți să spui ceva. Sper că mi-a văzut absolvirea și premiile pe care le-am primit.”, a spus acesta într-un interviu, arată milliyet.com.tr. Cu toate că este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, Tolga Tekin spune că și-ar dori ca școlile de teatru să fie închise.

“Dacă aș avea șansa, aș închide 50% dintre școlile de actorie din Turcia. Profesia noastră este bună, dar nu suntem servitori civili. Cine sunt profesorii care îi ajută pe acești copii în școli? Există foarte multe școli de actorie în Turcia, nu e păcat de acești copii? Intră cu 0 cunoștințe și ies la fel.”, a punctat actorul.

Tolga Tekin a publicat un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere

În urmă cu un an, actorul a ținut să publice unul dintre cele mai emoționante mesaje pe rețelele sociale. Are peste 300 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo până în prezent a lăsat mărturie peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în Lisabona, acolo unde actorul și-a petrecut vacanța.

“Am ajuns la 50 de ani. Suntem la jumătate. O greutate mare parcă mă apară ( desigur, poate să fie de la tortul pe care l-am mâncat aseară), o maturitate, am sentimente complet diferite.”, a scris acesta. De-a lungul timpului fanii au continuat să-i aprecieze munca și i-au trimis mesaje și reacții de felicitare.

“Bine ai venit în Portugalia”, “Ești mai cool decât Lisabona, dragul meu Tolga”, “Bine ai venit”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilorla postările din Portugalia. Activ pe rețelele sociale, nu uită să comunice cu fanii săi.

În articolul

Cine este Tolga Tekin din serialul Prințesa fără coroană. Află detalii despre actorul din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alertă la Budapesta după ce Dunărea s-a revărsat. Sâmbătă atinge punctul maxim, iar apoi pericolul se mută în România
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x