Cine este Özge Özpirinçci, actrița din spatele personajului Bahar din „Femeie în înfruntarea destinului”

Publicat pe 16.11.2020 la 13:09 Actualizat pe 16.11.2020 la 13:18

Özge Özpirinçci este o celebră actriță de naționalitate turcă, cunoscută pentru rolul său din “Femeie în înfruntarea destinului”. Serialul rulează pe Happy Channel, începând cu astăzi, de la ora 22:00, de luni până vineri!

TV Happy

Özge Özpirinçci s-a născut pe data de 1 aprilie 1986, în Instambul, Turcia. A urmat școala primară și gimnazială în Instambul, ca mai apoi să plece în SUA prin intermediului unui program de studiu, AFS.Iar în 2008 a absolvit Universitatea Sabanci, Departamentul de Management.

Frumoasa actriță a apărut prima data pe micul ecran prin intermediul serialelor “Mi Aska” și „Kavak Yelleri”. A devenit apoi imaginea pentru multe branduri. Özge care și-a câștigat notorietatea prin interpretarea unui student universitar în cadrul serialului „Angels Korusun”, joacă acum în cea mai nouă producție a ei, „Femeie în înfruntarea destinului”.

A jucat în numeroase producții turcești celebre de-a lungul carierei, unele dintre acestea fiind: Veda, Anatolian Eagles, Al Yazmalim, Kalsin Among Us, Ask Rebuild etc.

În anul 2015 actrița câștigă titlul pentru „cea mai bună actriță de comedie”, în cadrul decernărilor de premii Butterfly de Aur, conform milliyet.

Despre serialul “Femeie în înfruntarea destinului”

În centrul poveştii se află Bahar (Özge Özpirinçci), o femeie care nu a avut o viaţă uşoară. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți.

Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare. Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supraviețuire și încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii, băiețelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica ei - Nisan Çesmeli (Kübra Süzgün), care are șapte ani.

Citește și: Începând cu 16 noiembrie, serialul Femeie în înfruntarea destinului revine la Happy Channel Can Yaman, protagonistul serialului „Vis de iubire”, a împlinit frumoasa vârsta de 31 de ani

În articolul

Cine este Özge Özpirinçci, actrița din spatele personajului Bahar din „Femeie în înfruntarea destinului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 11:20
După ce gurile rele au spus că-și susține financiar iubita, Gabriel Soto rupe tăcerea printr-o declarație
Happy People • ieri la 14:53
Serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni” câștigă Premiul Emmy pentru cea mai bună telenovelă
Happy People • ieri la 11:28
Pare o ținută banală, până vezi cu ce este încălțată. Marlene Favela, într-o pereche de cizme pe care orice femeie și le dorește în garderobă
Happy People • ieri la 09:47
Danna Paola a fost copilul-minune al telenovelelor mexicane. Cum arată acum vedeta
Happy People • pe 23.11 la 15:15
Mauricio Herrera este dovada vie că sănătatea are un preț, și unul foarte mare. Actorul a cheltuit 600 de mii de pesos pentru a învinge Covid-19
Happy People • pe 23.11 la 12:32
Jon Ecker îi calcă pe urme celebrului său tată. Cum arată fiul lui lui Guy Ecker și în ce producții de succes a jucat