Claudia Martín a publicat imagini din vacanță cu partenerul actor, Hugo Catalán. Unde petrece clipe de neuitat fosta soție a lui Andrés Tovar

Publicat pe 19.10.2022 la 11:56 Actualizat pe 19.10.2022 la 12:41

Claudia Martín a publicat imagini din vacanță cu partenerul actor, Hugo Catalán. Unde petrece clipe de neuitat fosta soție a lui Andrés Tovar.

Claudia Martín poartă un ruj roșu și are părul desprins

Claudia Martín a plecat în vacanță alături de partenerul Hugo Catalán

Profimedia Images

Claudia Martín și-a dezvăluit în sfârșit secretul. Aceasta a mărturisit dacă mesajul lăsat în mediul online a fost într-adevăr pentru Maite Perroni și Andres Tovar sau nu. Fostul său soț s-a căsătorit cu actrița din “Rebelde”.

Claudia Martín a publicat imagini din vacanță cu partenerul actor, Hugo Catalán

Claudia Martín s-a aflat în centrul controverselor încă de pe 8 octombrie, atunci când fostul său soț s-a căsătorit cu faimoasa Maite Perroni. Cele mai recente fotografii din mediul online arată că actrița petrece clipe de neuitat alături de partenerul Hugo Catalán. Cei doi arată mai îndrăgostiți ca niciodată, iar fanii le susțin relația de iubire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu-ți face prea multe griji, totul își va găsi locul în lumea asta.”, a scris pe pagina personală de Instagram actrița în vârstp de 33 de ani ce a fost căsătorită cu Andrés Tovar mai puțin de doi ani. Chiar dacă până în prezent Claudia Martín nu s-a pronunțat în legătura cu nunta fostului său soț, aceasta a specificat dacă mesajul postat a fost îndreptat către recenta pereche.

Citește și: Povestea telenovelei „Rebelde”. Totul despre una dintre cele mai îndrăgite producții adolescentine

“Eu cred că fiecare crede ce vrea să creadă. Eu întotdeauna postez melodii, fraze, citate. Dacă în acel moment am simțit așa, am făcut-o”, a transmis Claudia Martín. Aceasta a mărturisit că a citit ceea ce au scris jurnaliștii după postarea făcută. Trebuie reamintit faptul că Maite Perroni a fost numită “mărul discordiei” din relația între actriță și producătorul de televiziune. Fosta membră RBD a negat de fiecare dată. Deși s-a zvonit faptul că fosta parteneră a lui Andres Tovar ar fi avut o lună de miere alături de Hugo Catalán, aceasta a specificat faptul că totul a avut legătură cu obligațiile profesionale.

“La finalul zilei eu știu cine sunt și ce fac cu viața mea. Sunt liniștită cu ce gândesc, cu ce fac și asta cred că e cel mai important.”, a dezvăluit.

Cum se simte Claudia Martín după o etapă dificilă în viața personală

Claudia Martín a vorbit despre perioada cea mai dificilă a vieții sale și cum a reușit să treacă peste aceasta, atât pe plan personal cât și profesional. Aceasta a menționat că viața este un proces și că întotdeauna se va îmbunătăți.

“Cred că viața va avansa întotdeauna și mereu va fi mai bine, așa am văzut eu. Eu văd totul ca pe un proces din punct de vedere personal, pentru mine ca femeie, ca ființă umană.”, a spus. Vedeta a dezvăluit că în prezent se simte într-un loc mult mai bun decât acum ceva vreme. De asemenea, continuă relația cu Hugo Catalan ce a început în anul 2022.

Citește și: Alfonso Herrera și-a schimbat complet stilul în cel mai nou serial. Joacă alături de partenera sa din viața reală, Ana de la Reguera

“Cu Hugo am întâlnit un bun prieten de viață. Suntem fericiți așa”, a spus vedeta. Pe 8 octombrie, Maite Perroni și Andres Tovar și-au unit destinele într-o uniune ce a avut ca invitați mai multe celebrități printre care Anahi, Christopher Uckerman și Christian Chavez. Cu toate acestea, Maite Perroni și Alfonso Herrera au lipsit din cadrul evenimentului. Amândoi i-au lăsat fostei sale colege mesaje emoționante în mediul online. Dulce Maria continuă să rămână prietenă cu Anahi, în ciuda zvonurilor.

În articolul

Claudia Martín a publicat imagini din vacanță cu partenerul actor, Hugo Catalán. Unde petrece clipe de neuitat fosta soție a lui Andrés Tovar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x