Povestea telenovelei „Rebelde”. Totul despre una dintre cele mai îndrăgite producții adolescentine

Publicat pe 15.10.2022 la 18:00 Actualizat pe 14.10.2022 la 21:46

Care este povestea telenovelei "Rebelde", una dintre cele mai urmărite telenovele ale anilor 2000. Cum au ajuns componenții formației cu același nume să joace împreună și să devină un grup unit.

fetele din rebelde sunt îmbrăcate în uniforma școlară și pozează în diferite ipostaze, unele lângă celelalte

Personajele feminine din cadrul serialului "Rebelde"

Profimedia Images

Rebelde se numără printre cele mai îndrăgite telenovele din lume. În urma apariției sale în 2004 a reușit să surprindă pe toată lumea și a reușit să aibă încasări uriași. Este un remake a producției argentiniene Rebelde Way, fiind adaptat pentru cei mai tineri. Cu toate acestea, a fost îndrăgite de mai multe categorii de vârstă și a cunoscut un uriaș succes.

Povestea telenovelei “Rebelde” sau cum a început totul

Elite Way School este o școală privată pentru copii potenți atât financiar, cât și intelectual. Reușește să-I adune pe toți tinerii la un loc, însă pe parcursul telenovelei au loc nenumărate întâmplări notabile în această instituție. Puțini sunt cei care reușesc să obțină o diplomă, asta pentru că sunt întotdeauna urmăriți de o grupare secretă numită “La logia”, cei care au grijă ca doar elevii privilegiați să-și finalizeze studiile.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

Printre elevi se află și cele șase personaje principale: Mia Colucci, Roberta Pardo, Miguel Arango, Diego Bustamante, Guadalupe “Lupita” Fernandez, dar și Giovanni Mendez Lopez. Deși la început par foarte diferiți unul de celălalt, pe parcurs își dau seama că sunt multe detalii ce îi leagă și ajung să fie prieteni. De asemenea, având în vedere că posedă calități artistice, ajung să formeze grupul RBD ce are aceeași membrii și în viața reală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută colorată și s-a lăsat fotografiată cu abdomenul la vedere. Vedeta uimește cu aparițiile sale

Mia Colucci ajunge după multe întâmplări să devină iubita lui Miguel, iar Roberta ajunge să formeze un cuplu cu Diego Bustamante. Până la finalizarea dramelor adolescentine, Mia și Roberta ajung să fie “surori”, asta după ce părinții își dau seama că sentimentele lor sunt reale. Este o serie ce vorbește despre problemele adolescenților, dar și ale adulților și ne arată tuturor cum ne putem rezolva problemele reale dacă apelăm la comunicare și la sentimente pure și sincere. Primul episod a fost difuzat pe data de 4 octombrie 2004.

Totul despre telenovela “Rebelde”, o continuare

Cele trei teme principale ale tenenovelei sunt “Rebelde” și “Solo quedate en silencio” interpretate de grupul RBD, dar și “Malas intenciones” interpretată de Erik Rubin. Produsă de Pedro Damian și Luis Luisillo, telenovela “Rebelde” a reușit să schimbe cu adevărat generații întregi. Este una dintre cele mai iconice producții realizate vreodată, asta pentru că în timp, formația RBD a reușit să scoată pe piață nouă albume de studio în trei limbi diferite.

Istoria telenovelei “Rebelde” vine din Argentina. Producătorul Cris Morena s-a inspirat din cadrul show-ului “Chiquititas” și astfel a creat telenovela “Rebelde Way”. Aceasta viza în primul rând adolescenții de toate vârstele, asta pentru că principalele subiecte ale îndrăgite producții erau inegalitate de clase, sex și certurile dintre părinți și copii.

“Rebelde”, produs de Pedro Damian, a avut un total de 440 de episoade și i-a adus în fața telespectatorilor și pe Estefania Villarreal, Felipe Najera, Karla Cossio și Ninel Conde. Până la acel moment, doar Anahi, Dulce Maria, Alfonso Herrera și Christian Chavez mai lucraseră cu celebrul Pedro Damian.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a pozat mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a afișat în mediul online

Cele patru albume de studio înregistrate de-a lungul timpului de trupa RBD au fost: “Nuestro Amor” ( 2005), “Celestial” ( 2006), “Empezar desde cero” ( 2007), “Para olvidarte de mi” ( 2009).

În articolul

Povestea telenovelei „Rebelde”. Totul despre una dintre cele mai îndrăgite producții adolescentine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x