Confesiunile tumultoase ale celebrei Gloria Estefan despre viața personală

Publicat pe 27.10.2020 la 11:57 Actualizat pe 27.10.2020 la 12:02

Gloria Estefan este una dintre cele mai cunoscute și respectate artiste la nivel internațional de origine latino. Supranumită și „Regina muzicii latino pop”, aceasta face parte cu mândrie din topul 100 al celor mai buni artiști din lume.

Profimedia

Celebra cântăreața este laureata a șapte Premii Grammy, single-urile ei clasându-se adesea pe prima poziție în topurile internaționale. A vândut peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor ei și a trăit cu adevărat faima la intensitatea ei cea mai mare.

Gloria are în prezent 63 de ani și ai crede că până la această vârstă viața ei a fost doar lapte și miere datorită succesului răsunător. Ei bine, la fel cum s-a întâmplat pentru mulți artiști, banii și faima nu aduc întotdeauna fericirea și liniștea sufletească.

A post shared by Gloria Estefan (@gloriaestefan) on

Într-o discuție în cadrul emisiunii Red Table Talk: The Estefans, artista s-a destăinuit cu privire la cea mai neagră perioadă din viața ei.

Perioada adolescenței a fost cu adevărat cruntă pentru Gloria. Aceasta a fost nevoită să vadă consecințele războiului din Vietnam asupra tatălui ei, om cu care Estefan a avut o relație extrem de apropiată. Încetul cu încetul, adolescenta de atunci l-a văzut pe tatăl ei din ce în ce mai incapabil să facă orice, nu mai putea vorbi și nici mișca. Acela a fost momentul când artista s-a gândit să-și ia viața, conform Hola.

Nu am vrut să-i spun mamei că încep să simt că mi se rupe armura. Nu i-am spus bunicii mele pentru că ar fi îngrijorată. Tatăl meu a lăsat o armă acasă când a plecat la război, cu care să se poată proteja mama. Știam unde se află și am început să am gânduri disperate.

Își amintește cu lacrimi în ochi de momentul în care a fost aproape pregătită să apese pe trăgaci sau când s-a gândit serios să se spânzure ca moarte ei să nu fie prea sângeroasă. Cumva gândul că mama și sora ei o vor putea găsi în acea postură a făcut-o să nu-și pună capăt zilelor.

A post shared by Gloria Estefan (@gloriaestefan) on

Într-un final iubirea pentru cei din jurul ei au făcut-o să se lupte cu depresia și anxietatea cronică prin care trecea.

Nu am vorbit niciodată despre asta cu prietenii mei, pentru că pentru că ei au trecut prin adolescență distrându-se. Am găsit foarte mult ajutor când a sosit Emilio Estefan. În cele din urmă dragostea a făcut din viața mea ceva ce iubeam. Studierea psihologiei este ceva care încă mi se pare fascinant. Dintr-o dată mă face să vreau să mă întorc și să fac doctoratul.

Citește și: Așa mamă, așa fiu. Gabriela Spanic are de ce să fie mândră de Gabriel Natalia Oreiro, fără urmă de machiaj pe chip. Cum arată vedeta atunci când nu apelează la ajutorul makeup artiștilor

În articolul

Confesiunile tumultoase ale celebrei Gloria Estefan despre viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune