Copiii lui Jennifer Lopez au împlinit 14 ani. Gemenii Emme Maribel și Maximilian David Muñiz au fost celebrați de vedeta internațională în cel mai frumos mod

Publicat pe 24.02.2022 la 11:23 Actualizat pe 24.02.2022 la 11:54

Jennifer Lopez sărbătorește aniversarea celor doi copii ai săi. Gemenii Emme Maribel Muñiz, Maximilian David Muñiz au împlinit vârsta de 14 ani și cu această ocazie specială mama sa le-a făcut o declarație prin intermediul unui videoclip încărcat pe rețelele de socializare.

Jennifer Lopez

Getty

A fost sărbătoare în familia Lopez, Emme și Max și-au celebrat ziua de naștere, iar cu ocazia celei de-a 14-a aniversări, vedeta internațională a ținut să arate public imagini rare cu momentele dintre ea și copiii săi încă de când erau foarte micuți.

Ce mesaj emoționant a transmis Jennifer Lopez cu ocazia aniversării gemenilor săi. Videoclipul care a înduișat inimile fanilor

Viața artistei internaționale s-a schimbat în urmă cu mai bine de un deceniu și jumătate, când au venit pe lume gemenii săi. Vedeta a ținut să menționeze ca cea mai mare schimbare în cursul destinului său a fost venirea pe lume a copiilor, care a făcut-o “să înțeleagă adevăratul sens al vieții”.

„Deci acesta este !!!! Bebelușii mei, soarele meu, iubirile mele”, a scris cântăreața în vârstă de 52 de ani, în descrierea videoclipului postat pe contul personal de Instagram.

„Cea mai fericită aniversare pentru cele două nuci de cocos ale mele #MaxAndLuLu. M-ați învățat adevăratul sens al vieții și m-ați schimbat pentru totdeauna în cel mai uimitor mod... Vă sunt atât de recunoscătoare!!! Sper doar să pot fi pentru voi jumătate din binecuvântarea pe care ați adus-o în viață”. Compilația video prezintă momente scurte din viața de familie.

„Astăzi e o zi foarte specială... este 22/02/22... oamenii spun că acesta este un moment rar, o dată în viață pentru umanitate”, a continuat ea în descrierea postării.

Citește și: Copiii lui JLo au devenit adolescenți în toată firea. Ce spune celebra vedetă despre Emme și Max

„Azi se deschide ușa către un viitor mai împlinitor, durabil și aliniat... o zi pentru a merge mai departe și a nu mai trăi în trecut. O renaștere. Nu este de mirare pentru mine pentru că această zi de acum 14 ani a simbolizat întotdeauna prima zi din tot restul vieții mele. Max și Lulu, vă voi iubi întotdeauna și pentru totdeauna #UntilItBeatsNoMore”, a încheiat Jennifer Lopez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

JLo este fericita mamică a gemenilor Maximilian David și Emme Maribel, copii pe care îi are împreuna cu fostul ei soț, Marc Anthony. Chiar daca mariajul lor s-a terminat, cei doi au în prezent o frumoasă relație de prietenie și petrec timp împreună de dragul celor doi fii.

Jennifer Lopez este actrița de origine hispanică plătită cel mai bine din lume, încasând pentru un rol în film peste 15 milioane de dolari.

Citește și: Jennifer Lopez a îmbrăcat o ținută aparent simplă, însă încălțările sunt piesa de rezistență. Cum arată

În articolul

Copiii lui Jennifer Lopez au împlinit 14 ani. Gemenii Emme Maribel și Maximilian David Muñiz au fost celebrați de vedeta internațională în cel mai frumos mod

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x