Cristina Ciobănașu a surprins într-un pictorial splendid de primăvară. Actrița a îmbrăcat la propriu flori

Publicat pe 09.03.2022 la 20:49 Actualizat pe 09.03.2022 la 20:54

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, care surprinde cu fiecare apariție a sa atât pe micile ecrane, cât și în mediul online. În cea mai recentă postare a sa, actrița a captata atenția fanilor după ce a apărut îmbrăcată la propriu cu flori, în ton cu primăvara.

Cristina Ciobănașu

Antena 1

Actrița din serialul Adela este o prezență discretă și delicată, apreciată de o comunitate de peste un milion de fani pe rețelele de socializare. Ea este foarte activă în mediul online, acolo unde ține legătura permanent cu admiratorii săi, care o cunosc încă de când era foarte mică.

Cristina Ciobănașu a surprins într-un pictorial splendid, cu tema primăverii

Cu ocazia primei luni de primăvară, Cristina Ciobănașu a luat parte la un pictorial de poveste în cadrul căruia s-a îmbrăcat cu flori și a reușit să surprindă cadre excepționale. Imaginile au fost apreciate în număr foarte mare și au surprins plăcut.

Artificiul interesant cu florile naturale i-a adus vizibilitate și fanii săi au fost impresionați de explozia de culori. E a lăsat și un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie: “ La mulți ani, femei puternice și blânde! Să vă fie inima primăvară! ”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Cristina Ciobănașu, actrița din serialul Adela, a mai transmis și un mesaj tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 martie. Mesajul său a bucurat inimile admiratoarelor de pretutindeni.

“La mulți ani! 8 martie liniștit vă doresc”, a scris Cristina Ciobănașu, alături de fotografia în care apare la machiaj. De asemenea, fotografia este “însoțită” și de câțiva fulgi de zăpadă, care descriu perfect peisajul de la aceste momente. În București fiind, actrița a avut parte încă e la primele ore ale dimineții de ninsoare.

În serialul Adela, actrița interpretează un personaj aparte, care o provoacă extrem de mult.

Cristina Ciobănașu a intrat în pielea personajului Livia Drăghici, în serialul Adela. Actrița este un personaj rebel, nonconformist și de bani gata, care nu se va supune decât propriilor reguli. Pe scurt, Livia este răsfățata familiei!

Ce spune Cristina Ciobănașu despre personajul său, Livia, din serialul Adela

Cristina Ciobănașu a jucat de-a lungul timpului multe roluri, însă cel al Liviei pare să fie cel care o provoacă cel mai mult și vedeta a explicat de ce.

„Vorbim de o fată de bani gata, care a primit tot timpul tot ce şi-a dorit. Fetiţa preferată a familiei, Livia îşi permite să spună şi să facă orice. Urmează cursurile unei facultăţi, pentru că nu vrea să fie neapărat dependentă de familie, însă nici nu depune foarte mult efort, nici nu spune nu averii familiei!”, a declarat Cristina, la a1.ro.

Criss, așa cum îi spun prietenii, a mai declarat că personajul său este cu adevărat o provocare: „Nu ştiu să am lucruri în comun cu Livia! Mi se pare o provocare, în plus şi faptul că nu am mai jucat jucat stilul ăsta de aroganţă şi de excentricitate, dar sper să vă placă personajul meu şi să îi descoperiţi farmecul în întreaga poveste!”.

În articolul

Cristina Ciobănașu a surprins într-un pictorial splendid de primăvară. Actrița a îmbrăcat la propriu flori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x