Cristina Ciobănașu, apariție răvășitoare într-o rochie cu decolteu adânc. Cât de bine arată actrița din Adela

Publicat pe 09.09.2021 la 14:00 Actualizat pe 25.10.2021 la 15:39

Cristina Ciobănașu a impresionat, de curând, cu o apariție încântătoare pe rețelele de socializare. Actrița din serialul Adela și-a pus în evidență trupul în cel mai frumos mod.

Cristina Ciobănașu

Antena 1

Criss, așa cum îi spun prietenii, s-a fotografiat într-o ipostază în care nu a fost prea des văzută și a lăsat un mesaj care i-a "năucit" pe admiratori. Aceasta a îmbrăcat o rochie tip furou, cu decolteu adânc și s-a lăsat pozată într-o ipostază care i-a captat total pe admiratori.

Actrița din Adela impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale demne de laudă. Cristina Ciobănașu a pus și o descriere care a adus zâmbetul pe buze: "Forțez puțin căldura… deși, dacă stau să mă gândesc bine, mi-a cam înghețat nasul azi la filmare".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Criss poate fi văzută în fiecare joi pe micile ecrane. Cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune ”Adela - Adevăr și eliberare”, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production se difuzează săptămânal, joia, de la ora 20.30, la Antena 1.

Vlad Gherman, despre noua relație de iubire a Cristinei Ciobănașu cu alt băiat

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, celebrii actori din producțiile „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit”, s-au despărțit după nouă ani de relație, în luna februarie a anului 2021. De atunci, cei doi au trecut printr-un proces evolutiv și de vindecare și fiecare a luat-o pe căi separate. În prezent, Vlad este fericit că fosta lui parteneră și-a găsit liniștea în brațele unui băiat.

Cei doi actori sunt în continuare colegi de platou, dar nu mai formează un cuplu de pe 1 februarie 2021. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat atunci că pun capăt relației lor de 9 ani pentru că doresc să evolueze în direcții diferite.

Cei doi au mărturisit în perioadele care au urmat despărțirii că merg regulat la psiholog pentru a-și înțelege trăirile, iar uneori suferința îi copleștește chiar dacă încearcă să fie puternici.

Citește și: Vlad Gherman a confirmat noua relație de iubire a Cristinei Ciobănașu cu alt băiat. Actorul: "Mă bucur enorm că a reușit"

Vlad Gherman a confirmat faptul că actrița Cristina Ciobănașu are o nouă relație de iubire. Actorul a mărturisit că ea a venit personal să îl anunțe că și-a refăcut viața.

"Da, știam despre relația lui Criss cu acest -băiat misterios- (n.r felul în care presa l-a numit). Știam chiar de la Criss. Criss a venit să-mi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni. Pur și simplu a fost o chestie fair (n.r trad. "corectă") pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut, că a vrut să-mi spună lucrul ăsta și singura chestie pe care am vorbit-o cu ea - adică ea și-a asumat anumite riscuri. Știa că poate să fie văzută, că poate să scrie prin presă, și-a asumat lucrurile astea - și s-a dus cu capul înainte. Ce e cu adevărat deranjant și ce mă supără (...) e că oamenii răstălmăcesc adevărul, fie pentru că nu îl știu până la capăt (...) , fie speculează", spune Vlad Gherman.

În articolul

Cristina Ciobănașu, apariție răvășitoare într-o rochie cu decolteu adânc. Cât de bine arată actrița din Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x