Cristina Ciobănașu, apariție superbă într-o rochie lungă, cu decolteu adânc, însă mesajul postării sale a atras toată atenția

Publicat pe 19.08.2021 la 13:37 Actualizat pe 19.08.2021 la 14:37

Cristina Ciobănașu a atras atenția internauților cu o postare în care un detaliu a provocat multe reacții. Criss, așa cum îi spun prietenii, s-a fotografiat într-o ipostază în care nu a fost prea des văzută și a lăsat un mesaj care i-a "năucit" pe admiratori.

Cristina Ciobănașu

Actrița din Adela impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale demne de laudă. Aceasta a îmbrăcat o rochie tip furou, cu decolteu adânc și s-a lăsat pozată într-o ipostază care i-a captat total pe admiratori.

Însă, nu apariția spectaculoasă a artistei lor preferate a fost centrul interesului, ci textul pe care Criss l-a pus în descriere. Cu siguranță nu se aștepta să primescă atât de multe întrebări legate de Vlad!

Ce a scris Cristina Ciobănașu în postarea care a provocat numeroase reacții

Cristina Ciobănașu râde cu gura până la urechi în fotografie, iar acest aspect a inspirat-o pentru o descriere ce a provocat numeroase reacții. Criss a scris: "Ce credeți că m-a făcut să zâmbesc în poza asta?".

Ei bine, fanii nu s-au putut abține și au umplut secțiunea de comentarii cu referiri la fostul său logodnic, Vlad Gherman.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Un mesaj de împăcare de la Vlad", "Un mesaj de la cineva drag ție", "Ceva de la Vlad", "'i-a scris Vlad", sunt doar câteva dintre comentariile primite de Criss la postare.

Citește și: Ce a postat Cristina Ciobănașu pe Instagram, după o perioadă de absență. Imaginile de la filmările Adela, care au surprins urmăritorii

Desigur, nici rochia spectaculoasă nu a putut fi trecută cu vederea așa ușor: "Rochia este divină", "Superb îți stă în rochie", au apreciat admiratorii.

Criss va putea fi văzută din nou pe micile ecrane, începând de joi. Cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune ”Adela - Adevăr și eliberare”, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, va avea premiera diseară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și: Cristina Ciobănașu, detalii neștiute despre vacanța petrecută departe de România. Actrița din Adela a povestit cu lux de amănunte

Începând din această seară, în fiecare joi, de la 20:30, cei de acasă vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon.

Ce se va întâmpla cu Mitu(Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Martha (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit?

În articolul

Cristina Ciobănașu, apariție superbă într-o rochie lungă, cu decolteu adânc, însă mesajul postării sale a atras toată atenția

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x