Cristina Ciobănașu are parte de o nouă schimbare în viața sa. Despre ce este vorba și cum au reacționat fanii

Publicat pe 11.10.2022 la 14:31 Actualizat pe 11.10.2022 la 15:00

Cristina Ciobănașu și-a surprins fanii din mediul online cu o nouă schimbare de look. Vedeta din "Adela" a avut parte doar de reacții pozitive, iar cei care o îndrăgesc au susținut-o în demersul său.

Cristina Ciobănașu și-a obișnuit fanii cu multe schimbări de imagine de-a lungul timpului. Fie că a fost vorba despre culori diferite ale părului sau tunsori ce i-au încadrat perfect chipul, aceasta a știut întotdeauna cum să se ridice la înălțimea așteptărilor. Activă în mediul online, a decis și de această dată să-și surprindă prietenii virtuali cu un look diferit.

Cristina Ciobănașu are parte de o nouă schimbare în viața sa

Actrița din “Adela” a ținut ca întotdeauna să-și țină fanii la curent cu cele mai uimitoare schimbări din viața sa. De data aceasta, Cristina Ciobănașu și-a schimbat look-ul, iar primii care au aflat au fost chiar prietenii de pe pagina personală de Instagram a vedetei. Fiind foarte mulțumită de rezultat, a optat pentru a posta un videoclip cu procesul transformării. Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat acesteia mai multe comentarii inedite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ador, “Minunată”, “Ce drăguță ești”, “Își stă foarte bine”, au fost doar câteva dintre cuvintele de laudă primite de vedeta din “Adela”. Una dintre cele mai renumite schimbări ale sale a fost cea în care Cristina Ciobănașu s-a vopsit roșcată spre portocaliu. Fosta parteneră a lui Vlad Gherman a găsit cu siguranță rețeta unei vieți echilibrate. Între viața profesională și personală, aceasta pare să jongleze fără nicio problemă.

Citește și: Cristina Ciobănașu a plecat în vacanță cu iubitul ei și a filmat pas cu pas. Cum au apărut cei doi

Dacă ne aducem aminte, Cristina Ciobănașu a intrat în lumea mondenă printr-o poveste dramatică a vieții sale. Visul său a fost dintotdeauna să studieze muzica, dar și să-și ajute familia greu încercată încă din copilăria sa. Acum îndrăgita vedetă are 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori postează întâmplări din viața sa personală, dar și profesională. Cel mai recent proiect al său, “Adela”, s-a adăugat în viața sa și a reușit încă o dată să-i crească notorietatea în fața fanilor. Emisiunea CulTour, pe care aceasta o prezintă alături de Vlad Gherman, este de asemenea parte din cariera sa.

Cristina Ciobănașu, mândră de viața sa de până acum

La 26 de ani, putem spune că îndrăgita Cristina Ciobănașu a reușit să-și îndeplinească multe dintre visurile pe care în copilărie le credea foarte departe. A făcut parte din trupa Lala Band, dar și One și acum este o actriță de succes în țara noastră. Ca o continuare a vieții sale profesionale, își dorește să urmeze cursurile unei facultăți de actorie, însă nu în București.

Citește și: Cristina Ciobănașu își petrece vacanța alături de familie. Cum arată camera în care se relaxează vedeta

Pentru această etapă, vedeta s-a pregătit intens și pe tot parcursul etapelor și-a ținut la curent fanii din mediul online. Cu toate că despărțirea de Vlad Gherman a reprezentat o etapă dificilă în viața sa, acum cei doi continuă să fie prieteni și colegi în cadrul emisiunii CulTour. Are o nouă relație de iubire, iar fotografiile romantice cu iubitul Alexandru pot fi văzute chiar pe internet. De asemenea, întâlnirile emoționante alături de familie nu lipsesc niciodată.

Actrița din “Adela” a ținut întotdeauna să facă publice imaginile cu mama, tatăl și fratele său. După cum vedea pe internet, Cristina Ciobănașu seamănă leit cu cele mai dragi persoane din viața sa.

În articolul

Cristina Ciobănașu are parte de o nouă schimbare în viața sa. Despre ce este vorba și cum au reacționat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x