Cristina Ciobănașu cu abdomenul la vedere. Cum arată actrița din “Adela” după luni întregi în sala de fitness

Publicat pe 10.01.2022 la 18:12 Actualizat pe 10.01.2022 la 18:30

Cristina Ciobănașu nu se mai sfiește să-și arate trupul. După luni de zile petrecute în sala de fitness, actrița din “Adela” apare pe rețelele sociale cu abdomenul la vedere. Cum arată.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză albă cu mâneci lungi și pantaloni închiși la culoare

Cristina Ciobănașu apare pe rețelele sociale cu abdomenul la vedere

Instagram/Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobănașu se numără printre cele mai iubite vedete din România la momentul actual. Tânăra joacă în serialul “Adela”, este prezentatoarea emisiunii CulTour alături de Vlad Gherman și are multe alte proiecte și pe plan personal.

De-a lungul ultimelor luni, Cristina Ciobănașu le-a prezentat fanilor din online momente inedite din sala de fitness, acolo unde mergea de fiecare dată la finalul unei zile grele de muncă. În ciuda faptului că s-a despărțit de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu a continuat să aibă o relație de prietenie profundă cu acesta și să construiască proiecte profesionale împreună. Cei doi au ales de asemenea și aceeași sală de antrenamente.

Cristina Ciobănașu, cu abdomenul la vedere pe rețelele sociale

După o vacanță petrecută alături de noul său iubit, Cristina Ciobănașu a părăsit plaiurile mioritice pentru alte zile de relaxare alături de cei dragi. Actrița din “Adela” se află în Curaçao alături de familie și alți oameni dragi.

Fotografiile din vacanță nu puteau lipsi din feed-ul Cristinei Ciobănașu, așa că vedeta și-a încântat de curând fanii cu câteva instantanee de vară. Printre poze, una singura a reușit să atragă atenția tuturor. Se pare că după mai multe luni petrecute în sala de fitness, Cristina Ciobănașu este gata să-și arate trupul de invidiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu abdomenul la vedere, așa apare Cristina Ciobănașu în cea mai recentă postare din online, acolo unde fanii nu au întârziat să îi lase mai multe comentarii și câteva mii de aprecieri. Pantaloni de vară și un sutien negru, așa este îmbrăcată Cristina Ciobănașu.

“Frumoasă”, “Frumușică foc”, “Frumoasa noastră”, „Vacanță plăcută, Criss. Te iubim!”, “Cea mai frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Cristina Ciobănașu a preferat să lase fotografia fără nicio descriere, în schimb laudele celor care o îndrăgesc au completat orice spațiu liber.

Cristina Ciobănașu, alături de fratele său în online

Dacă toată lumea o cunoaște și o îndrăgește pe Cristina Ciobănașu, puțini știu cum arată sau cine este fratele actriței. Aceasta a fost întotdeauna discretă atunci când a fost vorba de familie, însă fanii nu au ratat niciun moment atunci când Cristina Ciobănașu i-a prezentat pe oamenii dragi sufletului ei.

Tudor Ciobănașu este fratele Cristinei Ciobănașu, dar și mâna ei dreaptă, atunci când actrița are nevoie de o îndrumare. Cei care o îndrăgesc pe vedetă, știu cu siguranță că aceasta este foarte apropiată de familia ei care locuiește la Botoșani.

Chiar dacă mama ei a fost departe, iar Cristina Ciobănașu nu a văzut-o deloc timp de doi ani de zile, iată că fratele ei a fost întotdeauna acolo atunci când actrița a simțit nevoia de un umăr pe care să-și verse supărările, sau de un braț cu care să danseze atunci când zâmbetul i se întipărea pe chip.

Tudor și Cristina seamănă leit, iar fanii nu au putut să nu observe aceste mici detalii care fac cu siguranță diferența. Fratele vedetei nu este implicat câtuși de puțin în lumea mondenă, însă este întotdeauna lângă sora sa, atunci când aceasta are nevoie.

De asemenea, Cristina Ciobănașu primește întotdeauna surprize neașteptate din partea fratelui său, Tudor.

În articolul

Cristina Ciobănașu cu abdomenul la vedere. Cum arată actrița din “Adela” după luni întregi în sala de fitness

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x