Cristina Ciobănașu, despre momentul care i-a schimbat traiectoria vieții la 11 ani. Clipa în care Criss era chemată să devină o vedetă

Publicat pe 30.07.2021 la 19:29 Actualizat pe 30.07.2021 la 19:59

Pe Cristina Ciobănașu o știm din serialul Adela, Sacrificiul și Fructul oprit de la Antena 1, dar și din multe alte producții la care a participat, fiind o actriță excelentă. Aceasta a vorbit în rarele momente despre clipa care i-a schimbat viața și a ajuns să fie o figură îndrăgită pe micile ecrane.

Deși este discretă atunci când vine vorba de familie, Cristina a mai adus, de câteva ori, în discuție relația dintre ea și părinții, dar și bunicii ei punând accent pe faptul că trăiește clipe minunate atunci când sunt împreună, dar și despre cât de atașată este de rădăcinile sale.

Într-o postare pe Instagram, aceasta a făcut o dezăluire emoționantă, despre cum a ajuns să fie o persoană iubită de milioane de oameni și cum bunica sa, în ultimele clipe din viață, i-a fost "înger păzitor".

Despre drumul către succes. Cum a ajuns Cristina Ciobănașu să fie o actriță iubită de milioane de oameni: "Odată cu acel apel..."

Criss, așa cum îi spun prietenii, povestește că trecerea în neființă a bunicii sale a coincis cu un moment în care viața sa s-a schimbat total, iar succesul cu care a fost binecuvântată din acel moment îl vede ca pe un dar de la bunica sa.

"Priveliște din curtea bunicilor, din partea mamei. S-au stins din viață de ceva vreme... și chiar dacă am petrecut puțin timp alături de ei, au un loc special în inima mea. Moartea bunicii mele a coincis cu un telefon din partea redacției emisiunii -Dansez pentru tine- pe are l-a primit bunica din partea tatei. Odată cua cel apel, viața mea aluat o întorsătură la care nimeni nu se aștepa... cu atât mai puțin un copil de 11 ani. De atunci o consider pe bunica lea, Jana, înger păzitor...", a scris Cristina Ciobănașu.

Dezvăluirea i-a uimit pe oamenii care au citit și asta pentru că Criss a vorbit despre un moment cu adevărat intim și care stă la baza întregii sale cariere. Pierderea unei ființe dragi a culminat cu un succes greu de descris pentru o fetiță de 11 ani, care abia deschidea ochii în lume.

Însă, Criss a dovedit de-a lungul anilor că destinul a făcut cea mai bună alegere, ea fiind un exemplu pentru oamenii de pretutindeni: talentată, ambițioasă și muncitoare. Și-a urmărit cu îndârjire visul și a luptat să fie mereu pe măsura așteptărilor, iar ei i-a ieșit mai sus decât oricine își imagina.

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie.

Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină).

În articolul

Cristina Ciobănașu, despre momentul care i-a schimbat traiectoria vieții la 11 ani. Clipa în care Criss era chemată să devină o vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 martie 2024. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
a1.ro
Ce a făcut un băiețel de 3 ani, atunci când a ajuns la mormântul mamei sale! Bunica a filmat totul. Imaginile sunt dureroase
HelloTaste.ro
Cum se folosește bicarbonatul de sodiu în mod corect. 12 sfaturi practice
Catine
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
useit.ro
Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp
as.ro
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
MediCOOL
Pași simpli pentru a arde mai multe calorii. Metode prin care îți poți accelera metabolismul
Spynews
Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut din Botoșani. A sărit în apărarea părinților: „Cei care își dau cu părerea...”
DeParinti
Cum poate fi prevenită obezitatea infantilă. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Băuturi pentru o digestie mai bună. Cum îți pot sprijini sistemul digestiv
HelloTaste
10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
x