Cristina Ciobănașu, din ce în ce mai surprinzătoare pe rețelele sociale. Rochia pe care a purtat-o vedeta

Publicat pe 11.11.2021 la 14:45 Actualizat pe 11.11.2021 la 15:15

În ultima vreme, Cristina Ciobănașu impresionează fanii de pe rețelele de socializare cu ținutele îndrăznețe pe care le poartă. Recent, frumoasa actriță a îmbrăcat o rochie care îi scoate în evidență formele de invidiat. Cum arată aceasta.

Cristina Ciobănașu poartă o haină de blană de culoare mov și are părul desprins

Cristina Ciobănașu, din ce în ce mai surprinzătoare pe rețelele sociale

Instagram/Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobănașu, actrița îndrăgită din serialul “Adela”, a reușit să uimească încă o dată audiența atunci când a postat o fotografie pe contul personal de socializare îmbrăcată într-o rochie care îi scoate cu siguranță formele de invidiat în evidență.

De când s-a apucat de fitness, Criss a devenit mult mai încrezătoare în forțele proprii, astfel că nimic nu-i mai poate sta în loc frumoasei vedete.

Dacă acum ceva timp, Cristina Ciobănașu a îmbrăcat o rochie verde, mulată, de data aceasta a optat pentru culoare mov a unei rochii mult mai mulate pe corp.

Cristina Ciobănașu, din ce în ce mai surprinzătoare pe rețelele sociale

Frumoasa prezentatoare a emisiunii CulTour nu ezită să apară pe rețelele de socializare mai îndrăzneață ca niciodată, astfel că ținutele pe care și le alege sunt gândite cu mult timp înainte. De această dată, Criss a optat pentru o rochie mov, dintr-un material care îi cade perfect pe corp.

De asemenea, vedeta poartă și un pulover scurt, dar și adidași cu câteva tendințe de mov, care reușesc să o scoată din anonimat. Machiajul este unul natural, dar care îi scoate în evidență culoarea ochilor.

“Sincer vă spun… vremea asta schimbătoare îmi dă o stare tare ciudată”, a scris actrița în dreptul fotografiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea nu a rămas fără răspuns, așa că peste 9 mii de oameni i-au apreciat ideea vestimentară cu care a ieșit în spațiul public.

“Foarte frumoasă”, “Superbă”, “Ador”, “Ești superbă”, au fost câteva dintre comentariile pe care Criss le-a primit pe contul personal de Instagram. Aceasta are 1 milioni de fani care așteaptă nerăbdători să vadă ce mai face vedeta lor preferată.

Aceștia nu au putut să treacă cu vederea faptul că frumoasa vedetă muncește chiar și în weekend pentru serialul pe care îl iubește atât de mult, “Adela”, dar și pentru emisiunea CulTour.

Pentru cei care încă nu au aflat, actorii din Adela au dat startul filmărilor pentru sezonul 3 și filmează cu spor pentru noile momente ce urmează să aducă și mai multă claritate în povestea Adelei.

Filmările pentru sezonul 3, Adela, sunt în toi

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului.

Noi lucruri vor ieşi la iveală şi intenții ascunse vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor. Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că istoria se va termina. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final.

De asemenea, există posibilitatea ca pe viitor, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman să joace în rolul unui cuplu, într-un serial. Actorul nu a trecut cu vederea peste întrebarea venită din partea fanilor, așa că aceștia au fost mai mult decât încântați de această idee care se va putea materializa la un moment dat.

În articolul

Cristina Ciobănașu, din ce în ce mai surprinzătoare pe rețelele sociale. Rochia pe care a purtat-o vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care a luat avânt în România. Producătorii s-au aliniat cu preferinţele clienţilor: "Aduce multă satisfacţie"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x