Cristina Ciobanasu, într-o rochie albastră mulată. Ținuta în care puțini au avut ocazia să o vadă

Publicat pe 22.06.2021 la 14:20 Actualizat pe 22.06.2021 la 14:27

Frumoasa actriță din serialul “Adela”, Cristina Ciobănașu, a postat nouă fotografie pe InstaStory în care poartă o ținută albastră extrem de elegantă și feminină. Cum arată Criss.

Frumoasa Cristina le-a arătat deja fanilor că are o siluetă de invidiat, mai ales în costum de baie. Cristina a făcut furori pe Instagram și de data aceasta când a arătat că are deja corpul pregătit pentru vară într-o rochie albastră cu decolteu adânc.

Actrița din Adela este a ajuns la inima a zeci de mii de oameni încă de când era micuță, iar talentul și frumusețea sa au scos-o în evidență de fiecare dată. Cristina Ciobănașu îmbracă mereu ținute elegante și se face remarcată prin simplitate și feminitate.

Cristina Ciobănașu are 24 de ani și s-a născut să fie artistă, a atras admirația a zeci de mii de persoane și a devenit un model pentru multe adolescente.

Relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire

Deși cei doi s-au despărțit la începutul acestu ai, ei au rămas buni prieteni și sunt colegi la filmări, având încă multe colaborări împreună. De asemenea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se întâlnesc foarte des pe platoul de filmare al serialului Adela, lucru care îi face să nu stea separați prea mult timp unul de celălalt. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pus punct relației lor și au rupt logodna după 9 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi actori au decis să meargă pe drumuri diferite pentru că își doresc să evolueze mai mult în carierele lor. Vlad s-a mutat singur, iar Cristina a rămas în casa în care a locuit cu Vlad.

Frumoasa actriță s-a concentrat mai mult pe filmările pentru serialul "Adela", dar și pentru show-ul "Adela - Tot ce nu se vede". De asemenea, ea și Vlad colaborează atunci când filmează noi episoade din CulTour, emisiunea de pe Happy Channel.

În articolul

Cristina Ciobanasu, într-o rochie albastră mulată. Ținuta în care puțini au avut ocazia să o vadă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x