Cristina Ciobănașu își ține fanii în suspans. Proiectul pe care îl pregătește actrița

Publicat pe 16.11.2021 la 19:49 Actualizat pe 16.11.2021 la 20:10

Cristina Ciobănașu reușește să fie o prezență constantă în mediul online, acolo unde își încântă fanii cu cele mai frumoase fotografii. Recent, frumoasa actriță a dezvăluit că este gata de un nou proiect. Ce detalii a oferit.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză albă cu mâneci lungi și pantaloni lungi, închiși la culoare

Cristina Ciobănașu își ține fanii în suspans cu noul său proiect

Instagram/Cristina Ciobanasu

Acum câteva zile, Cristina Ciobănașu și-a uimit fanii cu cea mai recentă postare. Vedeta a declarat că va pregăti un nou proiect și a oferit câteva detalii. Comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară, așa că încă o dată s-a putut observa cât de iubită este frumoasa vedetă.

Cristina Ciobănașu a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe din România și face parte din proiectul “Adela”. După ce a început și emisiunea CulTour alături de Vlad Gherman și Alexandra Gherman, fanii au putut să-i vadă pe cei doi împreună mai mult decât înainte.

Actrița pregătește surprize noi pentru cei care o îndrăgesc și a oferit detalii pe contul personal de Instagram.

Cristina Ciobănașu își ține fanii în suspans și vorbește despre noi proiecte

“Cred că ați observat din stories că am fost pe drumuri toată ziua și să știți că am fost și productivă. Am repetat pentru un eveniment despre care nu vă pot spune prea multe deocamdată (abia pe la sfârșitul lunii vă pot da mai multe detalii) și am fost surprinsă să văd cât de multe emoții am, de fapt, în legătură cu ceea ce am fost provocată să fac.

Sper din tot sufletul să iasă bine și să vă distrați alături de mine atunci când veți vedea despre ce e vorba. Până atunci, vă dau întâlnire diseară, de la 20:30, în fața micilor ecrane, cu noi episoade din Adela! Vă îmbrățișez! #dacaejoieadela”, a fost mesajul Cristinei Ciobănașu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda faptului că vedeta nu a dat detalii clare, fanii sunt nerăbdători să vadă despre ce este vorba și așteaptă cu sufletul la gură vești noi din partea ei.

“Succes cu evenimentul”, “Te ador”, “Și eu te pup și te îmbrățișez”, “Minunată”, “Succes cu evenimentul”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Cristina Ciobănașu are 1 milion de fani pe contul personal de Instagram și reușește de fiecare dată să aibă câte o postare pentru fiecare moment al zilei.

Cristina Ciobănașu se pregătește de proiecte inedite

După ce Criss le-a declarat fanilor că e gata să împărtășească cu ei noile vești, peste 17 mii de fani i-au apreciat fotografia, iar peste 80 de comentari au fost lăsate în dreptul postării.

Pentru a oferi acest mesaj, Cristina Ciobănașu a optat pentru o ținută casual, cu pantaloni negri și o bluză albă, cu mânecă lungă. În picioare a ales să poarte adidași, iar părul și l-a lăsat desprins.

Cristina Ciobănașu s-a machiat natural, frumusețea ei fiind ieșită din comun. Recent, după ce actorii din serialul “Adela” au plecat la Sighișoara pentru filmări, Vlad Gherman a postat pe contul personal de Instagram o fotografie mai mult decât romantică. Acesta îi dăruiește un buchet de flori Cristinei Ciobănașu și o privește așa cum o făcea pe vremea când încă formau un cuplu.

De când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au renunțat să mai fie un cuplu, fanii își doresc din ce în ce mai mult să-i vadă pe cei doi actori împreună. Recent, Vlad Gherman a răspuns curiozităților celor care îl îndrăgesc și le-a mărturisit că ar putea să joace alături de Cristina Ciobănașu în rolul iubitului ei.

În articolul

Cristina Ciobănașu își ține fanii în suspans. Proiectul pe care îl pregătește actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care a luat avânt în România. Producătorii s-au aliniat cu preferinţele clienţilor: "Aduce multă satisfacţie"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x