Cristina Ciobănașu, ultimele zile de plajă înainte de filmări. Cum arată vedeta din “Adela” în costum de baie

Publicat pe 13.01.2022 la 12:09 Actualizat pe 13.01.2022 la 12:44

Cristina Ciobănașu s-a fotografiat în ultima zi de plajă înainte de filmări și a postat imaginea în mediul online. Cum arată vedeta din “Adela” în costum de baie, așa cum puțină lume a văzut-o până acum.

Cristina Ciobănașu poartă pantaloni de ski și o bluză neagră cu mâneci lungi

Cristina Ciobănașu în vacanță

Instagram/Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobănașu a postat ultimele fotografii din vacanță, înainte de a se reîntoarce pe platourile de filmare “Adela”. Vedeta s-a bucurat de ultimele raze de soare și le-a arătat și internauților câteva momente. Vedeta a petrecut alături de familie, într-o locație de vis în Curaçao.

Pentru Cristina Ciobănașu acestea au fost ultimele zile de plajă înainte de filmări, iar vedeta s-a bucurat din plin de soare și vreme bună.Cristina Ciobănașu a petrecut această vacanță în locuri de vis.

Vedeta din “Adela” a fost la munte alături de iubitul ei, dar și în vacanță alături de familie în Curaçao. Fotografiile din locația de vis au ajuns rapid virale pe internet.

Cristina Ciobănașu, ultimele zile de plajă înainte de filmări

Fanii i-au apreciat imediat instantaneele și au copleșit-o pe actriță cu multe comentarii pozitive. Cristina Ciobănașu a pozat în costum de baie, iar detaliile nu au rămas fără răspuns. Cei mai mulți dintre cei care o iubesc pe Criss și-au exprimat fericirea atunci când au aflat că vedeta lor preferată revine pe plaiurile mioritice.

Cristina Ciobănașu este pregătită pentru un nou sezon CulTour, dar și pentru filmările serialului fenomen “Adela”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ultima porție de soare înainte de plecare.”, a scris Cristina Ciobănașu în dreptul fotografiei postate pe contul personal de Instagram. Actrița a primit peste 20 de mii de aprecieri și zeci de comentarii, dar nu este de mirare având în vedere că se numără printre cele mai iubite vedete din România la momentul actual.

Cristina Ciobănașu are 1 milion de fani doar pe Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze în fiecare zi fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din cadrul emisiunii CulTour, sau pur și simplu instantanee din vacanțe sau zilele libere. În ciuda faptului că s-a despărțit de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu continuă să fie în topul favoritelor telespectatorilor, iar acum că se află într-o nouă relație, a intrat din nou sub lupa urmăritorilor avizi.

Cum arată Cristina Ciobănașu în costum de baie

În cea mai nouă fotografie din online, Cristina Ciobănașu poartă un sutien negru și pantaloni lejeri, de vară. Aceasta are un lănțic la gât, brățări și nu este machiată.

“Vitamina D”, “Îți doresc să ai un zbor plăcut”, “Superbă”, “Superbă”, “Wow”, „Perfecțiune”, „Te iubim”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Cristina Ciobănașu s-a apucat de ceva timp de sport și nu a renunțat prea curând, iar postările din mediul online au stat întotdeauna mărturie.

Astfel, Cristina Ciobănașu nu s-a mai sfiit să-și arate de data aceasta abdomenul lucrat la sală timp de câteva luni bune. Ceea ce i-a impresionat pe internauți a fost faptul că vedeta mergem la sală alături de fostul iubit, Vlad Gherman. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi continuă să fie colegi atât pe platourile de filmare, cât și în cadrul emisiunii CulTour.

De altfel, după ce și-au anunțat despărțirea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au recunoscut că vor continua întotdeauna să fie prieteni, având în vedere că au format un cuplu timp de un deceniu.

În articolul

Cristina Ciobănașu, ultimele zile de plajă înainte de filmări. Cum arată vedeta din “Adela” în costum de baie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x