Cu ce se ocupă Halil İbrahim Ceyhan după ce a renunțat la ”Coșul de rufe – Kirli Sepeti”. Urmează noi proiecte

Publicat pe 01.09.2024 la 12:30 Actualizat pe 01.09.2024 la 12:15

Halil İbrahim Ceyhan a fost protagonistul unei ședințe foto, iar rezultatul i-a încântat pe fani.

Halil İbrahim Ceyhan a fost protagonistul unei ședințe foto, iar rezultatul i-a încântat pe fani.

Actorul Halil İbrahim Ceyhan a făcut câteva schimbări în carieră. Iată ce planuri de viitor are.

Cu ce se ocupă Halil İbrahim Ceyhan după ce a renunțat la ”Coșul de rufe – Kirli Sepeti”

Halil İbrahim Ceyhan și-a luat rămas bun de la distribuția serialului Kirli Sepeti, cu Ayça Bingöl, Ceren Moray și Cansu Tosun. Starul care îl interpretează pe Murat în serial, a dat vestea pe rețelele de socializare.

„Aș dori să-i mulțumesc producătorului nostru Fatih Aksoy, care a avut încredere în mine și mi-a oferit rolul lui Murat, regizorilor mei, tuturor prietenilor mei din echipa de filmare și prietenilor mei valoroși actori. Am avut un an bun, acum este timpul pentru a trece la noi emoții... Adio Kirli Sepeti.”, a afimat actorul. Halil İbrahim Ceyhan, care a interpretat personajul lui Murat din serial, nu s-a putut înțelege cu producătorul înainte de noul sezon și și-a luat rămas bun de la serial.

„Serialul merge foarte bine, continuăm anul viitor, va fi al doilea sezon. Prietenii mei actori și compania de producție sunt foarte bune. „Îmi continui viața fericit.”

Citește și: Anunțul momentului despre ”Kirli Sepeti - Coșul de rufe” cu Halil Ibrahim Ceyhan și Cansu Tosun. Ce transmit producătorii

Halil İbrahim Ceylan a explicat că nu va putea să-și ia o vacanță în această vară și că va filma pentru un musical, dar pentru un film. Actorul își va petrece vara lucrând și perfecționându-se. Starul a explicat că va călători în America împreună cu Melisa Döngel și vor vizita 6 state: „Ne vom întâlni cu fanii acolo, suntem foarte încântați să mergem și acolo”.

Până atunci, Halil İbrahim Ceyhan a fost protagonistul unei ședințe foto. Starul s-a pozat într-o grădină, în timp ce își bea cafeaua și zâmbea spre obiectivul camerei de fotografiat.

Actorul a purtat o ținută compusă dintr-un tricou bleumarin, pantaloni bej și a avut pe umeri un tricou cu mânecă lungă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Halil İbrahim Ceyhan, model, compozitor, cântăreț, textier și actor turc

Halil İbrahim Ceyhan este un model, compozitor, cântăreț, textier și actor turc cunoscut pentru rolul Yaman Kirimli din serialul Emanet.

Înainte de a fi actor, a urcat pe podiumul prezentărilor de modă, ca model al designerului Ferruh Karakasli. În 2007, a câștigat premiul pentru cel mai promițător model masculin. A compus versuri și muzică pentru cântăreți precum Serdar Ortac, Suat Aydogan, Oguz Berkay Fidan. În 2017, a lansat primul single, „Kaybettim”, ale cărui versuri și muzică îi aparțin, iar interpretarea este realizată împreună cu Tarik Ister.

Citește și: Care este cel mai mare vis al lui Cihangir Ceyhan. Starul a împărtășit planurile de viitor

În 2019, a lansat piesa „Kendini Bana Birak”. În același an, a fost cooptat în distribuția filmului „Hemen Doneriz”.

Anul 2020 îi aduce rolul principal masculin, Yaman Kirimli, în serialul „Emanet”, alături de Sila Turkoglu, în rolul principal feminin, Seher. Colaborarea cu Suat Aydogan continuă și acum, cântând alături de acesta în duetul „Adaletsiz Hasret”.

În 2022, îl întâlnim pentru încă un sezon în rolul lui Yaman Kirimli, dar și ca model pentru creațiile lui Ferruh Karakasli și, nu în ultimul rând, ca interpret, compozitor și textier muzical. S-a zvonit că ar fi format un cuplu cu colega de platou din Moștenirea. După o perioadă lungă în care cei doi nu au vorbit nimic despre acest subiect, iată că adevărul a ieșit la iveală.

În articolul

Cu ce se ocupă Halil İbrahim Ceyhan după ce a renunțat la ”Coșul de rufe – Kirli Sepeti”. Urmează noi proiecte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x