CulTour 2022: Alina Pușcaș, într-un interviu inedit cu Alexandra Gherman. Care este cel mai nou proiect al frumoasei prezentatoare

Publicat pe 17.01.2022 la 17:34 Actualizat pe 18.01.2022 la 14:36

CulTour revine în 2022 cu interviuri inedite. Alina Pușcaș este primul invitat din noua serie a emisiunii difuzate pe Happy Channel. Care este cel mai nou proiect al frumoasei prezentatoare.

Alina Puscas poartă un hanorac și are părul prins

Alina Pușcaș, într-un interviu inedit cu Alexandra Gherman

Instagram/Alina Puscas

“Invitata noastră de astăzi este o adevărată inspirație pentru noi toți și asta pentru că prin cel mai nou proiect al ei ne îndeamnă să nu renunțăm la pasiunile noastre.”, începe Criss emisiunea CulTour de astăzi.

“Și vorbește cu atâta pasiune despre pasiunea ei încât nu are cum să nu te molipsească și pe tine.”, continuă Vlad Gherman.

Alina Pușcaș, într-un interviu inedit cu Alexandra Gherman

“Vreau să-mi povestești despre cel mai nou proiect al tău.”, spune Alexandra Gherman.

“Este un proiect de dans pe care nu știu sub ce formă să-l pun. Totul se bazează pe dans, pe mișcare, pe condiție fizică.”, începe această poveste Alina Pușcaș.

“Noi am început efectiv antrenamentul prin iunie, în mai am început să vorbim.”, continuă frumoasa prezentatoare.

“Cum ți-a venit ideea?”, întreabă Alexandra Gherman.

“În 2014. A fost atunci când am participat la concursul Dansează printre stele. Am câștigat, atunci mi-a plăcut, a fost extrem de greu, repetam 10 ore pe zi. Era un efort colosal. Mi-a plăcut pentru că am ureche muzicală, nu sunt aritmică, nu făceam asta în mod normal. Nu am făcut-o niciodată în mod normal.”, spune Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș mărturisește că nu a făcut niciodată cursuri de dans, abia în 2014 și-a descoperit această pasiune, alături de Bogdan Boantă.

“Am dansat strict în cluburi, la petreceri private. La sezonul 16 de la Te cunosc de undeva am făcut o deschidere pentru prima oară și am făcut un fel de dans cu baletul și acolo s-a produs declicul. Ce frumos e să fii înconjurat de oameni.”, spune Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș mărturisește că antrenamentele de dans în doi sunt mult mai dificile decât orice antrenament făcut în sala de sport, într-o ședință cu mai mulți participanți. Motivul? Când ești doar tu și antrenorul, atunci te poți concentra strict pe mișcările tale.

“E o diferență să te duci la o sală de dans și să faci cum fac eu acum de trei ori pe săptămână one to one. E mai greu, focusul e pe mișcările tale. Am vrut să vadă lumea.”, spune frumoasa prezentatoare.

Alina Pușcaș se antrenează zilnic alături de Marian Chirazi, unul dintre balerinii din cadrul emisiunii Te cunosc de undeva.

“Ne-am mai întâlnit în mai, am discutat. Am făcut o ședință foto. Trebuie să spun că la început mi-a fost jenă.”, continuă povestea Alina Pușcaș. Pentru acest proiect, vedeta a luat legătura cu un fotograf renumit de la noi din țară, denumit “The Storyalist”.

“Am rezonat cu fotograful. Nu este ca o ședință foto de fashion. E greu, acolo trebuie să fii tot timpul încordat.”, spune Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș s-a născut pe 2 noiembrie 1983 în Sibiu și este prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva încă din 2012. Are doi copii, Alexandru și Melissa Antonia.

În articolul

CulTour 2022: Alina Pușcaș, într-un interviu inedit cu Alexandra Gherman. Care este cel mai nou proiect al frumoasei prezentatoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x