Cum a ajuns Oana Moșneagu Actriță, după lupta cu depresia și un job care nu o împlinea

Publicat pe 30.12.2021 la 17:43 Actualizat pe 30.12.2021 la 17:43

Toată lumea o știe pe Oana Moșneagu ca o actriță desăvârșită, însă puțini sunt cei care știu că înainte de lua calea actoriei, acesta a avut cu totul un alt job.

Oana Moșneagu și-a deschis sufletul într-un interviu și a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul evoluției sale și despre parcursul său până să devină celebră.

Povestea unui actor. Oana Moșneagu s-a luptat cu depresia

Actrița a povestit pentru revista VIVA! Că a avut probleme cu depresia vreme îndelungată din cauză că nu-și găsea locul și nu era împlinită cu ceea ce făcea.

“Niște nopți pline de plâns nervos, frustrare, insomnie, disperare. Nu la mult timp după, mi-am dat demisia de unde lucram. La trei ani de la demisie, eram pe lista de admiși la UNATC.”

Acesta povestește că avea “nopții cu ochii în tavan”: “Nopți cu ochii în tavan din cauza depresiei în care eram, a nemulțumirii acute din cauza faptului că nu eram unde mi-aș fi dorit să fiu în acel moment în viața mea.”

Actrița spune că a intrat din prima la facultate, lucur care a salvat-o: “Slavă Domnului, da! Nu știu dacă aș mai fi avut curaj să dau și a doua oară, mi-a luat ani de zile să găsesc resursele interioare să fac pasul ăsta la 25 de ani. Nu știu cum ar fi arătat viața mea astăzi dacă nu aș fi fost în anul ăla pe lista de admiși.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu a fost o cale ușoară pentru Oana Moșneagu, care s-a confruntat vreme îndelungată cu anxietatea. Până la 31 de ani, actrița a avut parte de numeroase experiențe care i-au croit, în definitiv, drumul către succesul de astăzi.

Acesta a mai mărturisit și că s-a confruntat cu bullying în adolescență: “Într-o oarecare formă, da. Fiind printre cei mai silitori din clasă, în generală, și printre fetele care încă nu se machiau și nici nu aveau posibilități să își cumpere cele mai drăguțe haine, am fost deseori ținta glumelor răutăcioase. Și nu doar pentru aceste motive. Pubertatea e o perioadă critică pentru o fată, și pentru mine a fost destul de plină de neîncredere și frustrări, iar colegii mei de atunci apăsau fix butoanele care să le acutizeze”.

Citește și: Detalii neștiute despre trecutul Oanei Moșneagu. Actrița a trecut prin clipe dificile înainte de a deveni celebră

În articolul

Cum a ajuns Oana Moșneagu Actriță, după lupta cu depresia și un job care nu o împlinea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x