Cum a apărut Demet Ozdemir pe coperta unei celebre reviste. Imaginea care a surprins pe toată lumea

Publicat pe 13.09.2022 la 17:15 Actualizat pe 13.09.2022 la 17:23

Demet Ozdemir face furori cu apariția pe copertă a unei celebre reviste. Actrița este cunoscută ca fiind o persoană iubită de presă, dar și o figură admirată și cerută în lumea publicității. Demet nu este străină aparițiilor media, ba chiar este imaginea unui celebru produs pentru păr, iar apariția pe copertă reprezintă o nouă recunoaștere pentru ea.

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Instagram

Demet Ozdemir face bani și ca aactriță, dar și ca persoană publică. Ea câștigă bani frumoși și din faptul că este brand ambassador la o celebră firmă de șampon. Până acum, reclamele în care a participat i-au adus 3 milioane de lire turcești, adică aproximativ 289.000 de euro. În bani românești, Demet Ozdemir a câștigat 1.430.087 de lei.

Apariția pe coperat unei reviste nu face altceva decât să îi fie încă o cărămidă în parcursul profsional. Majoritatea vedetelor sunt plătite pentru a apărea pe coperta revistelor și suntem convinși că a încasat sume uriașe și pentru acest lucru.

Demet Ozdemir surprinde cu apariția pe coperat unei celebre reviste

Carismatică, frumoasă și plină de talent, Demet și-a creat rapid o comunitate numeroasă de fani datorită puterii ei de a da culoare și amuzament rolurilor interpretate, dar și evenimentelor din viața sa.

Se pare că în urma căsătoriei ea a mai bifat un succes. A apărut pe coperta unei reviste, iar poza este surpinzătoare pentru toată lumea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Demet Özdemir din “Vis de iubire” își continuă vacanța alături de Oğuzhan Koç. Unde se află în prezent îndrăgostiții

Vedeta din filmul “Vis de iubire” a trecut într-o nouă etapă a vieții sale. Și-a oficializat iubirea cu Oğuzhan Koç într-un cadru de poveste și acum trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. În prezent, cei doi sunt în luna de miere, departe de ochii presei și se bucură de clipe unice.

Vedeta a publicat deja mai multe imagini din escapada de vis, dar nu a dat niciun indiciu despre loc. De curând, ea a publicat o imagine în care poartă o rochie splendidă, cu decupaje în zona umerilor, iar admiratorii săi au fost bucuroși să o vadă și să se lase inspirați de stilul vedetei.

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç au spus “DA” în fața tuturor și și-au unit destinele. A fost cea mai așteptată nuntă a anului și întreaga lume a filmului a fost în extaz la vestea că celebra actriță din “Vis de iubire” este oficial căsătorită.

În articolul

Cum a apărut Demet Ozdemir pe coperta unei celebre reviste. Imaginea care a surprins pe toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x