Demet Özdemir din “Vis de iubire” își continuă vacanța alături de Oğuzhan Koç. Unde se află în prezent îndrăgostiții

Publicat pe 12.09.2022 la 11:52 Actualizat pe 12.09.2022 la 12:31

Demet Özdemir din “Vis de iubire” își continuă vacanța alături de Oğuzhan Koç și postează fotografii inedite în mediul online. Unde se află în prezent îndrăgostiții.

Demet Özdemir poartă o bluză fără mâneci și își ține mâna stângă puțin ridicată

Demet Özdemir din “Vis de iubire”

Instagram

Demet Özdemir din “Vis de iubire” surprinde cu noi fotografii din vacanța alături de Oğuzhan Koç. Vedeta s-a aflat în cadrul unei ceremonii alături de prieteni. Protagonista celebrului serial și-a unit destinul cu cel ar artistului de origine turcă.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” își continuă vacanța alături de Oğuzhan Koç

După ce Demet Özdemir și-a îndeplinit visul și a îmbrăcat rochia de mireasă mult dorită, aceasta a postat câteva imagini din luna de miere pe care a petrecut-o alături de Oğuzhan Koç. Cei doi se află încă în vacanță, iar fotografiile postate de vedeta din “Vis de iubire” stau mărturie pe internet.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Confuză”, scrie Demet Özdemir în dreptul celor mai noi imagini postate pe pagina personală de Instagram. Cu peste 15 milioane de fani, aceasta reușit să strângă peste o mie de comentarii și mai mult de 300 de mii de aprecieri pentru postarea recentă. Cu toate că acum se poate declara o femeie fericită, faimoasa vedetă de origine turcă a trecut prin mai multe peripeții până să devină mireasă. Cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, acesta a fost anulat din cauza vremii nefavorabile.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç formează un cuplu solid de aproximativ un an, însă cu ceva vreme în urmă cei doi au mai încercat o astfel de apropiere ce s-a soldat cu despărțirea. Acum toate atenția este îndreptată către mirii care și-au unit destinele în fața a peste 600 de oameni invitați la eveniment. Cele mai importante momente au fost redate și pe Instagram, acolo unde vedeta din “Vis de iubire” continuă să fie activă.

Citește și: Cansu Dere surprinde cu o schimbare de look. Ce spune vedeta din “Puterea destinului” despre viața sa amoroasă

Acum se spune chiar că anumite momente petrecut la nunta faimoasei au fost urmărite și în celebrul serial în care joacă, „Doğduğun Ev Kaderindir”. Printre vedetele care au fost invitate la nuntă se numără și colega de platou a faimoasei, Naz Göktan.

Ecoul nunții lui Demet Özdemir din “Vis de iubire” continuă

În scena nunții din celebrul serial, Demet Özdemir din “Vis de iubire” dansează alături de Naz Göktan în același fel în care au făcut-o în cadrul evenimentului petrecut în viața reală. Pe data de 28 august 2022, Demet Özdemir și Oğuzhan Koç și-au unit destinele într-o ceremonie ce a fost mai mult decât așteptată. Ecoul evenimentului încă se aude, asta pentru că vedeta a purtat nu una, ci trei rochii de mireasă și totul a fost aranjat în cel mai mic detaliu.

Citește și: Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” își prezintă cele mai noi proiecte în mediul online. Cum arată vedeta în prezent

Pentru petrecerea ce a avut loc după marele eveniment, Demet Özdemir din “Vis de iubire” a purtat o rochie Alexander McQueen, iar Oğuzhan Koç un costum specific. Îndrăgostiții au împărtășit simultan imagini din ziua evenimentului și au reușit săi surprindă pe fani. Actrița Fatma Toptaş a scris în dreptul videoclipului postate de vedetă: “Ai fost foarte frumoasă și ne-am distrat de minune, dar am distrus ringul de dans. Printre faimoșii aflați în cadrul evenimentului s-au numărat și Ziynet Sali, Birand Tunca și Gülcan Arslan.

“Mulțumiri eterne celor care ne-au fost alături în ziua cea specială.”, a scris și Oğuzhan Koç pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Demet Özdemir din “Vis de iubire” își continuă vacanța alături de Oğuzhan Koç. Unde se află în prezent îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x