Cum a fost surprinsă Mara Oprea, actrița din Adela, la restaurant. Apariția diafană care a surprins fanii: "Ești divină!

Publicat pe 05.04.2022 la 18:54 Actualizat pe 05.04.2022 la 18:58

Mara Oprea, actrița din Adela, a fost surprinsă în oraș, în timp ce se afla la un restaurant. Ipostaza în care a fost fotografiată a surprins pe toată lumea, iar admiratorii săi din mediul online au copleșit-o cu numeroase complimente: “Ești divină!”.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Actrița din rolul principal al serialului Adela este una dintre cele mai îndrăgite figuri din România, atât pentru felul său de a fi, cât și pentru talentul pe care îl are. Mai mult, ea a reușit să ajungă la inima multor persoane atât la nivel național, cât și internațional, prin intermediul personajului său, Adela, care i se potrivește de minune.

Cum a fost surprinsă Mara Oprea, actrița din serialul Adela, la restaurant. Apariția peste care fanii nu au putut trece cu vederea

Acesta este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu prietenii din mediul virtual momente din viața profesională, dar și din viața privată. Când nu se află pe platoul de filmare, actrița se bucură de timpul său liber, fie prin odihnă în propria locuință, fie prin activități recreative în locuri publice.

Cu ultima postare de pe social media, Mara Oprea și-a surprins fanii din mediul online, atât cu ținuta, cât și cu locul în care s-a lăsat fotografiată. Actrița se afla la un restaurant, unde a servit o prăjitură și s-a bucurat de vremea călduroasă din Capitală pentru a îmbrăcat o ținută de primăvară. Acesta și-a petrecut weekendul în compania prietenilor și s-a bucurat de razele soarelui.

Ținuta sa a inspirat multe doamne și domnișoare. Actrița a obișnuit deja pe toată lumea cu stilul său diafan, stăpânind foarte bine noțiunile de stil și știe foarte bine ce i se potrivește. Cămașă albastră îi scoate în evidență trăsăturile, atât părul blond, pielea ca de porțelan și ochii albaștri ca un ocean.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: CulTour 2022: Spectacolul de licență al actriței Mara Oprea. Cum arată vedeta din “Adela” pe scenă

Chiar dacă s-a impus ca o prezență delicată, inocentă și foarte discretă, Mara își arată din când în când firea jucăușă și rebelă. Fotografiile postate în mediul online vorbesc despre cât de versatilă este actrița, care a făcut furori în serialul Adela.

Ea și-a atras simpatia datorită rolului pe care îl joacă, dar și a sclipirii sale de neînlocuit pe micile ecrane. Mara Oprea este cu adevărat o actriță care a cucerit milioane de inimi și care va continua să o facă de acum înainte.

Citește și: Mara Oprea face spectacol pe rețelele de soializare într-o ținută primăvăratică. Cum a fost surprinsă actrița

În articolul

Cum a fost surprinsă Mara Oprea, actrița din Adela, la restaurant. Apariția diafană care a surprins fanii: "Ești divină!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x