Cum au fost surprinși Oana Moșneagu și Vlad Gherman în Tenerife: "Suntem trei cupluri". Alături de cine petrece Mara Oprea

Publicat pe 19.07.2022 la 12:43 Actualizat pe 19.07.2022 la 13:21

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat alături de alte două cupluri în Tenerife, într-o vacanță binemeritată după proiectul Adela. Alături de Mara Oprea, care este însoțită de un domn misterios și încă un cuplu, grupul petrece clipe de vis, iar aseară și-au împărțit camerele, arătând imagini tuturor pe rețelele de socializare.

Oana Mosneagu, Mara Oprea și Vlad Gherman

Instagram

Pentru actori proiectul Adela a ajuns la final odată cu încheierea filmărilor pentru sezonul 4, pentru telespectatori, însă, în toamnă este începutul unui nou carusel de emoții și evenimente, odată cu derularea episoadelor ultimului sezon.

După multă muncă, relaxarea s-a instalat în grupul actorilor, care au ales unii dintre ei să se relaxeze în țară, iar alții în afara granițelor, pe meleaguri exotice. Acesta este și cazul actorilor Mara Oprea, Oana Moșneagu și Vlad Gherman, care au plecat alături de alte trei persoane într-o călătorie fascinantă în Tenerife.

Actorii din Adela au împărtășit cu fanii imagini din locația unde au fost cazați. Alegerea camerelor matrimoniale le-a dat bătăi de cap

După câteva ore de zbor, grupul a ajuns în locația de vis, o locuință spațioasă, cu o privește ofertantă și trei camere pe care au fost nevoiți să le aleagă trăgând la sorți. Una dintre camere avea două paturi ce puteau fi unite, însă niciunul nu tindea să o aibă.

“Deci camera unu e aia nasoală, da?”, spune Vlad în timp ce filmează, iar Oana adaugă: “Noi am ajuns la cazare si acum pentru că suntem trei cupluri și avem trei camere, pentru că una arată blană, cealaltă e ok și una e asta, cu două paturi single, dar se pot uni, o să tragem la sorți”.

Citește și: Cum a surprins-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare. Actrița este îmbrăcată într-o rochie tip furou

Din imaginile făcute publice de către Oana Moșneagu, Marei Oprea i-ar fi picat acea cameră și nu era prea încântată. Cu toate acestea, bucuria nu le-a fost răpită de acest aspect mărunt.

Citește și: Oana Moșneagu anunță ultima săptămână de filmări pentru serialul Adela. Ce fotografii a transmis de pe platou

Oana și Vlad Gherman s-au fotografiat ca doi îndrăgostiți prin toate locurile unde au trecut și este doar începutul vacanței. Fanii așteaptă cu nerăbdare ca actorii să le împărtășească experiența din vacanța exotică.

Mai mult decât atât, fanii sunt nerăbdători să afle ce alte proiecte vor mai pregăti actorii, după ce au încheiat filmările pentru sezonul 4 Adela. Deja schimbările au început să apară, Mara și Oana au apelat la o transformare radicală de look!

Telespectatorii s-au uitat de fiecare dată în număr mare la serialul produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, ducându-l în topul audiențelor și iată că povestea personajelor atât de complexe continuă pentru că nu au ieșit la suprafață toate ascunzișurile.

În articolul

Cum au fost surprinși Oana Moșneagu și Vlad Gherman în Tenerife: "Suntem trei cupluri". Alături de cine petrece Mara Oprea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x