Cum a fost surprinsă Oana Moșneagu de Alecsandru Dunaev pe platourile de filmare ale serialului Adela

Publicat pe 08.06.2022 la 18:16 Actualizat pe 08.06.2022 la 18:43

Cum a fost surprinsă Oana Moșneagu de Alecsandru Dunaev pe platourile de filmare ale serialului Adela. Actrița a ținut să împărtășească imaginile cu fanii să de pe Instagram.

Adela/CaTine.ro

Serialul Adela este o producție iubită de românii de pretutindeni și urmărită în număr foarte mare, fiind de fiecare dată lider de audiență. Povestea serialului aduce în fața telespectatorilor evenimente tumultuoase, relații de iubire care stârnesc controverse și lecții de viață pentru toate personajele.

Mâine va fi ultima parte din sezonul al treilea și telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură ultimele două episoade, care vor fi difuzate de la ora 20.30, pe Antena 1.

Actorii deja au început filmările pentru al patrulea sezon și încă se află pe platourile de filmare, motiv pentru care nu ratează ocazia să arate fanilor munca din spatele camerelor. Atunci când secvențele se încheie, fiecare actor are parte de pauza binemeritată, timp în care distracția sau odihna se împart.

Oana Moșneagu a fost fotografiată de Alecsandru Dunaev într-o pauză de filmare

Alecsandru Dunaev a fotografiat-o pe colega sa Oana în timp ce era în pauza de filmare, iar fotografiile reușite au fost perfecte de postat în social media. “Într-o pauză oarecare pe platoul de filmare. Dunaev iar m-a pozat, si-am zis ca e de postat. Greșesc?”, a scris Oana.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar fanii i-au răspuns pe măsură Oanei Moșneagu: “Divinisimă”/”Sweet like a candy”/”Sa aveți spor la filmări ! Ești foarte frumoasa ;Oana !!!”/”Are stofă și de fotograf”/”Nu greșești! Ești super!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã, a început deja filmările pentru ultimul sezon al proiectului.

În articolul

Cum a fost surprinsă Oana Moșneagu de Alecsandru Dunaev pe platourile de filmare ale serialului Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x