Cum a fost surprinsă Özge Yağız alături de echipa de filmare. Imagini pe care fanii nu le văd foarte des

Publicat pe 17.10.2022 la 18:59 Actualizat pe 22.10.2022 la 11:04

Özge Yağız își bucură fanii cu imagini inedite de pe platourile de filmare. Actrița a publicat pe contul ei de Instagram momente ce surprind secvențe care nu se văd pe marile ecrane.

Ozge Yagiz

TV Happy

Actrița de origine turcă este cunoscută atât în lumea cinematografiei, cât și în mediul online, acolo unde are o comunitate de peste 3 milioane de fani. Aceștia se bucură zilnic de momentele pe care vedeta de cinema decide să le împărtășească în exclusivitate cu prietenii ei virtuali.

Ce momente inedite împărtășește Özge Yağız pe contul său de Instagram

Pe lângă momentele din viața de zi cu zi, Özge Yağız oferă fanilor imagini din viața profesională ce surprind diverse secvențe de pe platourile de filmare. Recent, actrița a publicat în istorii câteva momente din noul film la care lucrează alături de o echipă de filmare și de alți colegi de breaslă. Fanii sunt încântați să afle vești din viața vedetelor preferate, iar membrii comunitățile de pe Instagram ale acestora sunt primii care află diverse noutăți.

Deși actrița a decis să renunțe la rolul pe care îl interpreta în serialul „Jurământul” pentru cel de-al treilea sezon, vedeta are alte proiecte în desfășurare. Aceasta joacă un rol în serialul polițist „Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi”, iar recent a încheiat filmările pentru serialul „Baba”.

Citește și: Özge Yağız și Gökberk Demirci apar împreună într-o nouă fotografie de cuplu. Despre ce este vorba

La doar 25 de ani, Özge Yağız a reușit să câștige aprecierea fanilor și să-și construiască o comunitate destul de activă în mediul online, conform aprecierilor de pe Instagram. Cel mai important rol al actriței este interpretarea Reynei, din serialul „Jurământul” unde l-a avut alături pe Gokberk Demirci. Prietenia celor doi de pe platourile de filmare s-a transformat treptat într-o poveste de dragoste, cei doi formând un cuplu și pregătindu-se pentru a-și uni destinele.

Citește și: Cum arată Özge Yağız cu părul natural. Actrița a publicat imaginea în mediul online, iar fanii au rămas fără cuvinte

În articolul

Cum a fost surprinsă Özge Yağız alături de echipa de filmare. Imagini pe care fanii nu le văd foarte des

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x