Cum arată acum Facundo Arana, la 26 ani de la lansarea telenovelei "Înger sălbatic". Cu ce se ocupă

Publicat pe 02.09.2024 la 08:36 Actualizat pe 02.09.2024 la 09:50

Facundo Arana, acum în vârstă de 52 ani, a cucerit inimile a milioane de telespectatori, și în special telespectatoare, cu rolul lui Ivo din telenovela “Înger sălbatic”.

Facundo Arana

Profimedia

Facundo Arana a făcut furori cu atuurile sale fizice și carisma lui în tinerețe, iar acum la vârsta de 52 ani este un bărbat împlinit, căsătorit cu Maria Susini și au împreună 3 copii.

Cum arată acum Facundo Arana, la 26 ani de la premiera telenovelei “Înger sălbatic”

Pe lângă telenovela “Înger sălbatic”, care l-a propulsat spre succes, Facundo Arana a jucat și în alte producții renumite precum Canto rodado, La flaca escopeta, Perla negra, Zingara, El Rafa, Chiquititas, Buenos vecinos, Tiempo final, Padre Corjae, Una familia especial, SOS mi vida, Vidas robadas, Cuando me sonreis, Noche y dia, Quiero vivir a tu lado, Buenos chicos și multe altele.

Citește și: Facundo Arana publică o fotografie rară cu tatăl său. E leit celui care i-a dat viață

Facundo Arana a jucat și în multe piese de teatru, dar și în filme de lungmetraj. De asemenea, el a fost prezentator pentru mai multe emisiuni TV și în juriu pentru emisiunea “Let’s dance” .

De-a lungul carierei sale, care a început în 1993, Facundo a câștigat numeroase premii pentru prestațiile sale și rolurile lui reprezentative.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primul său premiu câștigat a fost în 2002, când a luat premiul la categoria “Cel mai bun actor într-o telenovelă” pentru rolul său din Yago, pasion morena.

În 2012, el și iubita sa model au decis să își oficializeze relația după 5 ani de când s-au cunoscut. Ei au construit o familie fericită și armonioasă, având o fetiță, India, și doi băieți, Moro și Yaco.

O fire extrem de romantică, așa cum a demonstrat în rolurile sale din telenovela, celebrul actor a cerut-o de soție pe frumoasa Maria în timp ce escaladau Everestul, un moment cu totul special pentru ei.

Citește și: Facundo Arana a dezvăluit că are cancer de piele. Care este starea actuală de sănătate a actorului din Înger Sălbatic

„Acum chiar că este pentru totdeauna sau cel puţin aşa sper. Când un bărbat se căsătoreşte la 40 de ani sigur nu se mai înşală”, a spus Facundo după ce el și Maria și-au unit destinele, citat de revista spaniolă “Telenovela”.

În prezent, Facundo Arana se bucură din plin de viață și petrece cât mai mult timp cu familia lui, în special după ce a primit un diagnostic sever din partea medicilor.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer de piele.Protagonistul din Înger Sălbatic a subliniat că are “carcinoma în stadiu temporar”, unul dintre cele mai frecvente diagnostice în cazul cancerului de piele.

În trecut, Facundo a spus că a mai luptat în trecut cu cancerul de piele la vârsta de 17 ani. Pe atunci, doctorii au descoperit limfomul Hodgkin.

Starea lui de sănătate este una bună pentru că boala este ținută sub control cu tratamente. Pentru fanii săi, Facundo a dezvăluit că pregătește mai multe piese de teatru și concerte, și așteaptă să se revadă cu publicul.

Citește și: Facundo Arana dezvăluie motivul real pentru care copiii săi nu merg la școală. Ce a declarat actorul din Înger Sălbatic

În articolul

Cum arată acum Facundo Arana, la 26 ani de la lansarea telenovelei "Înger sălbatic". Cu ce se ocupă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 septembrie 2024. Racii au parte de cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
LIVE TEXT. Codul roşu de inundaţii a fost prelungit în Galaţi / Bilanţul dezastrului: 4 morţi, două persoane dispărute, sute de oameni evacuaţi, mii de case distruse
a1.ro
EXCLUSIV | Ce a răspuns Loredana când a fost întrebată dacă a ținut legătura cu Cornel, după Insula Iubirii: “Mi-a trimis cerere și..."
HelloTaste.ro
Ciorbă de păstrăv cu legume, perfectă pentru un prânz savuros
Catine
3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 16 septembrie 2024. Află dacă te numeri printre ele
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Ion Ţiriac, dezvăluiri unice despre nepoţii lui! Ce a putut spune despre ei: „Mai mult de atât nu se putea!”
MediCOOL
Cauze ale durerilor de rinichi. Ce poate provoca disconfort la nivelul acestor organe
Spynews
Românii riscă amenzi de până la 10.000 de lei dacă nu vor respecta legea. Ce presupune noua modificare legislativă
DeParinti
Cât de sigur e să mănânci struguri în timpul sarcinii. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Ceaiuri pentru imunitate. Cum pot sprijini apărarea organismului
HelloTaste
Tartă cu pere și ciocolată, o combinație de nerefuzat
x