Facundo Arana dezvăluie motivul real pentru care copiii săi nu merg la școală. Ce a declarat actorul din Înger Sălbatic

Publicat pe 23.02.2024 la 13:30 Actualizat pe 23.02.2024 la 12:30

Facundo Arana a revenit în televiziune și cu această ocazie a punctat câteva aspecte și din viața personală. Printre acestea se numără și motivul pentru care copiii săi nu merg la școală.

Facundo Arana poartă o cămașă și își ține mâinile în șold

Facundo Arana dezvăluie motivul real pentru care copiii săi nu merg la școală

Profimedia Images

Facundo Arana s-a reîntos în televiziune în 2023 cu proiectul Good guy după ce la început au existat câteva probleme. Munca sa pe platourile de filmare alături de Adrián Suar nu l-a oprit din a fi invitat în cadrul unei emisiuni, acolo unde a făcut dezvăluiri șoc. Cei trei copii ai săi nu merg la școală.

Facundo Arana dezvăluie motivul real pentru care copiii săi nu merg la școală

Cu toate că de cele mai multe ori este discret în ceea ce privește viața persoanlă, de data aceasta a vorbit mai mult ca oricând despre familia sa. Facundo Arana formează un cuplu cu Maria Susini și sunt părinții a trei copii: India, în vârstă de 15 ani, Yaco și Moro în vârstă de 13 ani. Motivul nespus până acum legat de creșterea copiilor lui a fost dezvăluit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cei care urmează exemplul părinților ca părinți, ajung la anumite întâlniri. Frații mei mai mari regretă doar că nu au petrecut mai mult timp cu noi. Tatăl meu a fost judecător, avocat, și-a petrecut timpul învățându-i pe alții, iar mama mea era tot timpul cu noi, se juca alături de unchiul Raul.”, a dezvăluit actorul din Înger Sălbatic. Spune că tatăl său a regretat întotdeauna faptul că a ratat copilăria fiilor săi.

Citește și: Apariție surprinzătoare a lui Facundo Arana. Anunțul făcut de actor pentru fanii săi, care așteptau cu nerăbdare acestă ocazie

“Când s-au născut copiii mei, am început să creez foarte multe amintiri și ne uităm foarte puțin la televizor. M-am gândit dacă ar trebui să-i ducem la școală, i-am hrănit, am petrecut timp cu ei. Ne-am gândit că este o decizie bună. Când am realizat asta, nu am mai ratat părți fundamentale.”, a continuat actorul. Facundo Arana spune că cei trei copii învață acasă și se află deja la vârsta la care cunosc foarte multe.

“Am început să călătorim foarte mult și acest lucru ne-a permis să fim împreună. Pot să am mai multe locuri de muncă în diferite locuri și astfel putem să stăm cu toții. Este potrivit așa. Să reamintim că este o mare responsabilitate și am decis să ne-o asumăm.”, a punctat acesta. Cu toate că este o modalitate complet diferită față de ceea ce se întâmpla în familia sa, Facundo Arana recunoaște că totul funcționează în acest fel.

Detalii despre Facundo Arana din Înger Sălbatic

Și-a început cariera în anii ’90 și cel mai important rol al vieții sale rămâne cel din Înger Sălbatic, acolo unde a jucat alături de Natalia Oreiro. India, Yaco și Moro sunt copiii actorului și pe zi ce trece arată tot mai schimbați. Cea mai recentă fotografie pe care Facundo Arana a publicat-o în mediul online demonstrează acest lucru.

Citește și: Mesajul transmis de Facundo Arana pe rețelele de socializare. Fanii au rămas plăcut impresionați

Aceștia preferă sporturile extreme. Facundo Arana și Maria Susini s-au cunoscut în 2007, la un an de când actorul s-a despărțit de actrița Isabel Macedo. În anul inițierii relației s-a născut fiica lor India și la un an și cinci luni depărtare s-au născut gemenii Yaco și Moro. De atunci, familia a crescut departe de mediul urban, înconjurată de animale și păduri. La fel ca și părinții lor, cei trei copii adoră sporturile extreme.

În articolul

Facundo Arana dezvăluie motivul real pentru care copiii săi nu merg la școală. Ce a declarat actorul din Înger Sălbatic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x