Cum arată acum Lucianna, fiica în vârstă de 8 ani a regretatei Lorena Rojas. Micuța a fost crescută de sora actriței, Mayra

Publicat pe 15.03.2022 la 12:47 Actualizat pe 15.03.2022 la 13:29

Lucianna, fiica adoptivă a regretatei Lorena Rojas a fost crescută de sora actriței, Mayra. Cum arată acum micuța, la 7 ani de la moartea celebrei sale mame.

Lorena Rojas poartă o rochie albă, are părul prins ușor și zâmbește

Lorena Rojas, în cadrul People En Espanol. 17 mai 2006

Getty Images

Lorena Rojas a fost una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele și a lăsat în urma sa personaje care mereu îi vor duce numele mai departe, indiferent de timpul care va trece peste ele. De asemenea, vedeta a mai lăsat ceva în urma ei o fiică pe nume Lucianna, acum în vârstă de 8 ani.

Micuța a fost crescută de sora actriței, Mayra, iar acest lucru a produs un dezechilibru enorm în viața lui Jorge Monje, cel care și-a împărțit viața alături de Lorena Rojas o bună perioadă de timp.

Cum arată acum Lucianna, fiica în vârstă de 8 ani a regretatei Lorena Rojas

Vestea morții celebrei Lorena Rojas i-a afectat pe mulți, atunci când în februarie 2015 s-a anunțat decesul său. Cu toate acestea, cei care au făcut parte din familia vedetei au suferit peste măsură. Fiica adoptivă a vedetei, Lucianna, a crezut ulterior alături de sora acesteia, Mayra.

Micuța a fost adoptată de Lorena Rojas alături de soțul său, Jorge Monje. Odată ce bărbatul a aflat despre decizia familiei de a-i lua odrasla, acesta a renunțat la propria viață și în ianuarie 2016 toată lumea aflase deja despre moartea acestuia. Bărbatul nu a putut suporta faptul că micuța pe care o adoptase împreună cu soția sa, urma să trăiască departe de el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, Mayra Rojas s-a transformat în mama adoptivă a fiicei surorii sale. De la momentul tragediei au trecut 7 ani și nicio urmă de tristețe nu s-a întipărit pe chipul micuței Lucianna. Aceasta apare întotdeauna alături de “mama” sa în mediul online, acolo unde vedeta îi încântă pe fani cu fotografii emoționante și cu videoclipuri care o arată doar pe Lucianna.

În 2019, Mayra Rojas a împărtășit un videoclip în care micuța Lucianna apare deja pe platourile de filmare, acolo unde pare că și-a găsit deja locul cuvenit.

Viața micuței Lucianna după poartea celebrei Lorena Rojas

Mayra Rojas a mărturisit că micuța știe deja că a avut trei mame de-a lungul timpului și acest lucru nu poate decât să o încânte și să îi dea putere pentru un viitor mai împlinit. La finalul lui 2021, conform Univision.com, sora celebrei vedete a declarat: “Nu vreau să fie fiica actriței Lorena Rojas, nici a mea, vreau să fie Lucianna Rojas și atât.”

Mayra Rojas îi permite micuței Lucianna să încerce orice, iar în ianuarie 2021, aceasta apare în mediul online încântată că se poate machia, asemenea vedetelor celebre. Într-o altă fotografie, cele două se află într-un studio de balet, acolo unde Lucianna și-a încercat primele dorințe în materie de sport.

Citește și: Fiul lui Sebastián Rulli a devenit o prezență constantă în mediul online. Cum arată acum Santiago

În ianuarie 2022, Mayra Rojas a mărturisit că fiica regretatei actriței este “fericită, sensibilă, aventuroasă, sigură pe sine, mândră , iubitoare și sociabilă”. Pe 15 februarie 2015, Lorena Rojas a încetat din viață după o luptă dificilă cu cea mai nemiloasă boală, cancerul. Vedeta a fost diagnosticată încă din 2008, însă boala i-a afectat organele, inclusiv ficatul.

Cunoscută pentru telenovele precum “El cuerpo del deseo”, “Pecados ajenos”, “Como en el cine”, “Alcanzar una estrella”, Lorena Rojas a fost una dintre cele mai iubite vedete.

În articolul

Cum arată acum Lucianna, fiica în vârstă de 8 ani a regretatei Lorena Rojas. Micuța a fost crescută de sora actriței, Mayra

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x