Cum arată astăzi Ana Layevska din Primer amor, a mil por hora. Actrița are doi copii, o fetiță și un băiețel

Publicat pe 04.04.2024 la 10:42 Actualizat pe 04.04.2024 la 11:08

Ana Layevska a jucat rolul de protagonistă în telenovela Primer amor, a mil por hora între 2000 și 2001. Astăzi este mămica mândră a doi copii și are o familie frumoasă.

actriță poartă o rochie neagră fără mâneci, părul lung, blond și zâmbește

Ana Layevska în cadrul unei petreceri. 13 august 2003. New York

Getty Images

După ce o lungă perioadă de timp și-a dedicat viața actoriei, Ana Layevska a luat decizia de a-și întemeia o familie. Prima oară a venit pe lume fiica Masha, ca mai apoi viața să-i fie întregită de nașterea fiului Santiago, doi ani mai târziu.

Cum arată astăzi Ana Layevska, actrița din Primer amor, a mil por hora

La scurtă vreme după căsnicia cu Rodrigo Moreira, faimoasa actriță a devenit mama a doi copii. Fiica cea mare, Masha și cel mic, Santiago. Fotografiile publicate în mediul online fac de multă vreme înconjurul lumii și Ana Layevska este în continuare îndrăgită de public. Cunoscută pentru rolul din telenovela Primer amor, a mil por hora de la începutul anilor 2000, actrița și-a creat o carieră inedită ca și actriță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În producția menționată a jucat alături de nume celebre precum Anahí, Kuno Becker, Valentino Lanus, Mauricio Islas, Dulce María. A fost una dintre cele mai îndrăgite telenovele la vremea sa, propulsându-i pe actori pe primele locuri ale preferințelor fanilor.

Citește și: Ana Layevska și Mauricio Islas vorbesc despre tulburările alimentare ale faimoasei Anahí din perioada telenovelei Primer Amor. Ce s-a întâmplat în realitate

În ceea ce o privește pe frumoasa Ana Layevksa, aceata a devenit mămică pentru prima oară pe 9 decembrie 2017, atunci când a venit pe lume micuța llama Masha. Micuța s-a născut în Ciudad de Mexico, în dimineața zilei menționate la ora 10.37 de minute, arată univision.com. Cu toate că este discretă în ceea ce privește viața sa personală, nu uită să-și încânte fanii cu momente de-a dreptul emoționante alături de cei dragi.

Cel de-al doilea fiul al actriței se numește Santiago. S-a născut pe 30 martie 2020 și imaginile cu micuțul sunt nelipsite de pe paginile de socializare. Acesta a împlinit 4 ani și a fost sărbătorit alături de părinți și sora mai mare.

“Și da, adevărul e că în ziua în care te-ai născut, au înflorit toate florile. Mulțumesc pentru că m-ai învățat iubirea necondiționată, pentru carisma ta, pentru zâmbetul tău incredibil, pacea pe care o dai și cea mai bună companie. La mulți ani, dragul meu!”, i-a transmis mama sa celebră. Ambii copii sunt fructul iubrii actriței cu Rodrigo Moreira cu care s-a căsătorit pe 13 aprilie 2014.

Cum echilibrează Ana Layevska viața profesională cu cea personală

Într-un interviu recent, actrița de telenovele a povestit despre provocările din plan personal, dată fiind meseria pe care o are ca și actriță.

“Mereu am simțit că a fi mamă și femeie de profesie va avea complicații, nu doar la nivel de actriță și în orice altă meserie.”, a povestit vedeta. Ana Layevska susține că actorii nu sunt în controlul programului lor și acest lucru poate aduce complicații. În ceea ce privește programul copiilor în fața televizoarelor, actrița are deja un punct foarte ferm în această privință.

Citește și:Ana Layevska vorbește despre familia sa în contextul războiului din Ucraina. Ce spune vedeta despre cele mai dragi ființe

“Deja le-am spus că totul e cu minciuni.”, a răspuns vedeta întrebărilor jurnaliștilor. Printre proiectele profesionale în care s-a mai implicat de-a lungul timpului se numără Triptych ( 2023) alături de Maite Perroni în rol principal, Dama y obrero în 2013, Guerra de Vecinos în 2021 sau Las dos caras de Ana ori Querida enemiga în 2008. Nu este de mirare că are peste 1 milion de fani în mediul online.

În articolul

Cum arată astăzi Ana Layevska din Primer amor, a mil por hora. Actrița are doi copii, o fetiță și un băiețel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x