Cum arată astăzi relația dintre Gabriel Soto și Geraldine Bazán. Cei doi au divorțat în urmă cu 6 ani

Publicat pe 07.06.2023 la 10:29 Actualizat pe 07.06.2023 la 10:51

În 2017, cei doi și-au anunțat despărțirea după o perioadă în care s-a zvonit că actorul și-ar fi înșelat partenera cu nimeni alta decât Irina Baeva, actuala sa iubită.

Gabriel Soto poartă o cămașă albă și un sacou închis la culoare, iar Geraldine Bazan poartă un top alb și un sacou albastru

Cum arată astăzi relația dintre Gabriel Soto și Geraldine Bazán

Profimedia Images

Gabriel Soto a vorbit despre relația cu Geraldine Bazán din prezent, la 6 ani de la polemica ce s-a instalat în cadrul relației lor. A fost vorba despre o infidelitate din partea actorului cu nimeni alta decât actuala sa parteneră, Irina Baeva.

Cum arată astăzi relația dintre Gabriel Soto și Geraldine Bazán

Protagonistul din telenovela Mi camino es amarte a făcut referire la relația cordială care există în prezent între el și mama fetelor sale, Elissa în vârstă de 14 ani și Miranda în vârstă de 9 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Imaginează-ți, fiica mea cea mare are 14 ani, este deja adolescentă, este incredibil. Fiicele mele sunt viața mea eternă, mereu am spus asta, mereu sunt prezent, mereu sunt cu ele. Din fericire, cu mama lor m-am pus de acord să fiu jumătate de timp cu ele, atunci ele reprezintă totul meu, îți spun. Cu Elissa sunt deja în etapa adolescenței, vorbim despre alte lucruri. Miranda încă este micuță, are 9 ani, se bucură de tot încă.”, a declarat pentru “De primera mano”, potrivit univision.com.

Citește și: Irina Baeva reacționează în fața presupusei relații dintre Gabriel Soto și Sara Corrales. Ce a declarat vedeta din Rusia

Gabriel Soto și Geraldine Bazán sunt uniți în prezent de fiicele lor, iar ultimele declarații ale actorului coincid cu cele oferite în luna iunie a anului trecut pentru Despierta America. Atunci i-a asigurat pe toți că stabilitatea fetelor este ceea ce îi interesează pe amândoi. De aceea, în prezent cei doi au o relație respectuoasă unul cu celălalt.

“Eu și Geraldine suntem foarte bine acum. A trecut foarte mult timp. Mereu am spus că fiicele noastre sunt prioritatea, pentru mine, pentru mama lor, pentru toți cei din familie. Ideea este că mereu copiii trebuie să fie bine și totul are legătură cu relația noastră cu ele. Să avem o relație cordială, respectuoasă, pentru ca micuții să fie bine.”, a spus atunci actorul.

În septembrie 2017, cei doi și-au confirmat despărțirea, dar abia în octombrie 2018 s-a concretizat divorțul, chiar dacă presupusa infidelitate cu Irina Baeva a durat ani de-a rândul. În prezent, actorul este logodit cu frumoasa rusoaică.

Ce spune Geraldine Bazán despre inelul de logodnă pe care Gabriel Soto i l-a dăruit faimoasei Irina Baeva

În ceea ce o privește, Geraldine Bazán a ținut să-și păstreze viața personală departe de luminile reflectoarelor. Cu toate acestea, în mai 2023, a lăsat să se înțeleagă faptul că nu este singură, dar că partenerul său nu este faimos.

Citește și: Irina Baeva vorbește despre relația cu Gabriel Soto. A dezvăluit adevărul în ceea ce privește sentimentele sale pentru celebrul actor

“Cred că este important să respectăm libertatea tuturor, mai ales a celor care nu fac parte din lumea celebrităților.”, a spus vedeta. De asemenea, aceasta a venit și cu un răspuns la ideea că fostul său soț nu ar mai forma un cuplu cu Irina Baeva. S-a zvonit că actorul i-ar fi cerut înapoi inelul de logodnă dăruit rusoaicei, însă aceasta ar fi refuzat.

“Pentru Irina, acea bijuterie a fost perfectă pentru a înfrânta zvonurile legate de separare.”, s-a arătat într-un show TV. Cu toate acestea, cei doi au demonstrat că sunt în continuare parteneri și că vor continua cu planurile de căsnicie, imediat ce aceasta va putea fi realizată alături de familiile amândurora.

În articolul

Cum arată astăzi relația dintre Gabriel Soto și Geraldine Bazán. Cei doi au divorțat în urmă cu 6 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x